Rezumat Didactica geografiei. O abordare actuala - Octavian Mandrut, Steluta Dan

Didactica geografi ei. O abordare actuală își propune să legitimeze un domeniu  interdisciplinar (situat între geografia școlară și științele educației) și să raționalizeze instruirea prin geografie în învățământul preuniversitar.
Citește tot rezumatul cărții Didactica geografiei. O abordare actuala... Lucrarea se adresează tuturor profesorilor de geografie care sunt preocupați de afirmarea propriei discipline școlare ca domeniu educațional semnificativ în contextul actual. Demersul autorilor este unul actualizat și modern care, pe lângă elemente de normativitate, propune o reflecție substanțială asupra unor domenii care permit dezvoltarea geografiei școlare. Sunt tratate aspecte inovative de interes, cum ar fi raportul dintre curriculum și procesul de instruire, abordările didactice alternative, resursele educaționale, strategiile de instruire, valorificarea conținutului și a terminologiei, proiectarea instruirii, precum și viziunea transdisciplinară ca direcție de evoluție în viitor. Un studiu epistemologic recent a evidențiat structura geografi ei ca știința și domeniu semnificativ al cunoașterii actuale, iar didactica geografiei încearcă să dezvolte utilitatea și relevanța geografiei în procesul de învățământ. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Didactica geografiei. O abordare actuala?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Didactica geografiei. O abordare actuala și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Didactica geografiei. O abordare actuala scrisă de Octavian Mandrut, Steluta Dan. Didactica geografiei. O abordare actuala a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Didactica geografiei. O abordare actuala este editura CORINT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CORINT aici. Cartea Didactica geografiei. O abordare actuala face parte din categoria Pedagogie Metodica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Didactica geografiei. O abordare actuala și, de asemenea, sperăm că autorul Octavian Mandrut, Steluta Dan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde