Rezumat Slowroom - Maria Folea

Roman câștigător al concursului de debut Herg Benet, ediția 2013. Dacă Laura lui Cristi este aceeași cu Laura lui Claudiu? Cum afli răspunsul? O provocare care pleacă într-o banală seară de bloc, între doi vecini, un laptop care trebuie reparat și o tânără seducătoare ce întârzie să își dezvăluie identitatea… Pare ușor, însă nu și atunci când lucrurile o iau repede razna.
Citește tot rezumatul cărții Slowroom... Un roman al cărui suspans este pretextul pentru ceva mai mult decât simple rezolvări ale unor necunoscute: un adevărat  mind fuck  literar! “toate drumurile se opresc aici. asta e locul în care mi-am respirat adevărul. camera asta n-a fost niciodată altceva decât o scurtătură către moarte.”

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Slowroom?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Slowroom și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Slowroom scrisă de Maria Folea. Slowroom a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Slowroom este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Slowroom face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 169 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Slowroom și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Folea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII SLOWROOM PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „Slowroom” de Maria Folea
Recenzie „Slowroom” de Maria Folea
publicată la 2015-12-18 18:14:18
recenzie scrisă de Arianna Suduc
Recenzie „Slowroom” de Maria Folea - ebook
Recenzie „Slowroom” de Maria Folea - ebook
publicată la 2015-12-18 17:03:43
recenzie scrisă de
Recenzie „Slowroom” de Maria Folea
Recenzie „Slowroom” de Maria Folea
publicată la 2015-12-18 17:01:48
recenzie scrisă de
1 secunde