Rezumat Creatia, un apel pentru salvarea vietii pe pamant - Edward O. Wilson

În această operă plină de pasiune, E. O. Wilson, biolog de renume mondial și câștigător al premiului Pulitzer (pentru cartea Despre natura umană), propune un parteneriat istoric între oameni de știință și lideri religioși în vederea conservării biodiversității amenințate a Pământului.
Citește tot rezumatul cărții Creatia, un apel pentru salvarea vietii pe pamant... Pământul nostru, Creația însăși, se află într-un mare pericol, scrie Wilson. Și numai lucrând împreună putem spera că vom salva și proteja mulțimea uriașă de forme de viață care continua să înflorească pe planeta noastră în pofida distrugerii nestăvilite provocată de mâna omului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Creatia, un apel pentru salvarea vietii pe pamant?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Creatia, un apel pentru salvarea vietii pe pamant și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Creatia, un apel pentru salvarea vietii pe pamant scrisă de Edward O. Wilson. Creatia, un apel pentru salvarea vietii pe pamant a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Creatia, un apel pentru salvarea vietii pe pamant este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Creatia, un apel pentru salvarea vietii pe pamant face parte din categoria Stiinta si filosofie. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Creatia, un apel pentru salvarea vietii pe pamant și, de asemenea, sperăm că autorul Edward O. Wilson, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CREATIA, UN APEL PENTRU SALVAREA VIETII PE PAMANT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde