Rezumat Filosofie Si Literatura - Adrian Nita

Lucrarea de față, Filosofie și literatură. Eseuri și cronici de tranziție, își propune să aducă în lumină o parte din elementele stilului literar al filosofilor contemporani. Nu va fi, așadar, o lucrare de teorie literară, ci va încerca să aplice o serie de elemente ale teoriei literare în vederea decelării modalităților literare prin care sunt avansate ideile filosofice.
Citește tot rezumatul cărții Filosofie Si Literatura... Dacă problematica expresiei este importantă pentru un autor de lucrări de filosofie (cum e cazul autorilor recenzați aici), este esențială relația autorului atât cu cititorii săi cât și cu specialiștii din domeniu. Este motivul pentru care o serie de lucrări de filosofie trec neobservate, sau nu se vând, sau nu sunt înțelese de public. Toate aceste aspecte explică criza prin care trece filosofia în România (solidar cu ceea ce se petrece la nivel european). Din această perspectivă, rolul specialiștilor care să scrie despre cărți de filosofie este deosebit de important pentru lumea culturală românească. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Filosofie Si Literatura?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Filosofie Si Literatura și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Filosofie Si Literatura scrisă de Adrian Nita. Filosofie Si Literatura a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Filosofie Si Literatura este editura TRACUS ARTE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRACUS ARTE aici. Cartea Filosofie Si Literatura face parte din categoria Litere Filologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 262 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Filosofie Si Literatura și, de asemenea, sperăm că autorul Adrian Nita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FILOSOFIE SI LITERATURA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde