Rezumat Tovarasi de drum - Ada Shaulov-Enghelberg

C
Citește tot rezumatul cărții Tovarasi de drum... el ce vrea să cucerească piscul are nevoie de multă perseverență, răbdare și voința. Îi trebuie puterea de a-și învinge frica, căci piedici și pericole vor fi la fiecare pas. Eu sunt cea care se cățără de o viață, de pe un pisc pe altul, plătind scump urcușul, dar respirând din când în când aerul curat, inegalabil al înălțimilor... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tovarasi de drum?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tovarasi de drum și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tovarasi de drum scrisă de Ada Shaulov-Enghelberg. Tovarasi de drum a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tovarasi de drum este editura TRACUS ARTE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRACUS ARTE aici. Cartea Tovarasi de drum face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 455 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tovarasi de drum și, de asemenea, sperăm că autorul Ada Shaulov-Enghelberg, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TOVARASI DE DRUM PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde