Rezumat Marul Dulce Amar - Ada Shaulov-Enghelberg

,,Cine dintre noi nu a visat măcar o dată la o dragoste interzisă? Dar care ar fi prețul pentru îndeplinirea unui asemenea vis? Personajele din ,,Mărul dulce amar" pășesc pe linia subțire ce desparte moralul de imoral și uneori se dezechilibrează căzând de pe această linie.
Citește tot rezumatul cărții Marul Dulce Amar... Între lupta dintre pasiune și decentă, deseori pasiunea își spune ultimul cuvânt..." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Marul Dulce Amar?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Marul Dulce Amar și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Marul Dulce Amar scrisă de Ada Shaulov-Enghelberg. Marul Dulce Amar a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Marul Dulce Amar este editura TRACUS ARTE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRACUS ARTE aici. Cartea Marul Dulce Amar face parte din categoria Nuvele, Schite, Povestiri, Fabule. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 351 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Marul Dulce Amar și, de asemenea, sperăm că autorul Ada Shaulov-Enghelberg, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MARUL DULCE AMAR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde