Rezumat Jolt Kerestely, O Viata Pentru Un Cantec - Oana Georgescu

Acest nou volum al unei colecții unice (Artele Spectacolului) este o mărturie din timp și peste timpuri a VIEȚII și a carierei unui compozitor care a scris și a lansat sute de șlăgăre și care și-a încredințat creația celor mai valoroși interpreți de muzică ușoară și nu numai.
Citește tot rezumatul cărții Jolt Kerestely, O Viata Pentru Un Cantec... Marile lor voci, personalitatea acestor artiști au purtat peste tot, în România și în lume, MUZICA lui Jolt Kerestely, care nu s-a demodat nici o clipă. Pot da doar exemplul ”Copacului”, șlăgărul marelui compozitor care, și acum, după mai bine de 40 de ani de la interpretarea unică a Aurelian Andreescu, înregistrează recorduri de audiență demne de ”Guiness Book”… Această carte este mai mult decât o confesiune, este povestea unei VIEȚI cu momente, trăiri și întâmplări mărturisite poate pentru prima dată de compozitorul Jolt Kerestely, dar și de aceia care au avut și au privilegiul să îi fie aproape. Printre aceștia, spun cu mândrie, mă aflu și eu! Îi mulțumesc lui Jolt Kerestely pentru încrederea acordată! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jolt Kerestely, O Viata Pentru Un Cantec?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jolt Kerestely, O Viata Pentru Un Cantec și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jolt Kerestely, O Viata Pentru Un Cantec scrisă de Oana Georgescu. Jolt Kerestely, O Viata Pentru Un Cantec a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jolt Kerestely, O Viata Pentru Un Cantec este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Jolt Kerestely, O Viata Pentru Un Cantec face parte din categoria Biografii. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jolt Kerestely, O Viata Pentru Un Cantec și, de asemenea, sperăm că autorul Oana Georgescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde