Rezumat Brief - Sorin Tranca

9 secrete ale muncii de creație, după Sorin Trancă: „Când nu‑ți vine ideea, ești pe-aproape.” „Doar unu la sută din ideile tale contează.” „Un copywriter bun știe când nu trebuie să scrie nimic.” „Un creativ bun e un bun traducător.” „Directorul de creație are patru minute pentru tine.” „Când, în sfârșit aleg, oamenii aleg emoțional.” „Cea mai importantă idee a ta e următoarea.” „Secretul productivității? Planul B la planul B.” „Curiozitatea e cea mai la îndemână formă de inteligență.”   Au mai contribuit: Bogdan Naumovici, Adrian Preda aka Predu, Răzvan Căpănescu, Robert Tiderle, Adrian Botan, Bogdana Butnar, Dorian Pascuci, Șerban Alexandrescu, Alina Gavrila-Bortun Director de Creație și antreprenor, Sorin Tranca este unul dintre primii publicitări români premiați internațional și un fervent susținător al creativității românești.
Citește tot rezumatul cărții Brief... Este tutore la Școală ADC, mentor în programul „101 de start-up-uri de la stres la succes” al Fundației Romanian Business Leaders, inițiator al „Superscrieri”, concurs de non-fiction creative writing și al „Creative Fitness Studio”. Împreună cu partenerii săi, Sorin Tranca este fondator al agenției de publicitate FRIENDS\TBWA, al Fundației Friends for Friends (ffff.ro) și al marketizator.com, prima platformă românească de conversii pentru comerț electronic. Au mai contribuit: Alina Gavrila-Bortun Alina e Directorul de Creație al legendarei D’arcy și fondator, în 2002, al Gavrila&Asociații, agenție locală cu lucrări importante pentru Zapp Mobile sau Avon. Șerban Alexandrescu Șerban e mentorul multor creativi români, câștigătorul primelor premii internaționale ale publicității românești și fondator al Headvertising — „what works best”. Dorian Pascuci Dorian a fost Art Director la Young&Roubicam și Director de Creație la Tempo. În 2000 fondează ADDV, astăzi Havas Worldwide Bucharest. Bogdana Butnar Bogdana a fost Creative Planner și strateg în agenții de publicitate, Business Developer și Managing Director în agenții digitale, Industry Manager la Google România, iar acum lucrează din nou strategie de marketing și comunicare, însă la o agenție din Londra. Adrian Botan Adrian este Creative Chairman la McCann Bucharest și Global Executive Creative Director pentru Nestle, unul dintre clienții importanți ai rețelei. Sub conducerea sa, McCann Bucharest (not Budapest) a devenit cea mai premiată agenție românească. Robert Tiderle Robert este fondator și unic acționar al agenției Papaya, probabil agenția cu cele mai multe premii Effie per capită din România. Înainte de a fi Director de Creație, a mai fost bodyguard la Sofitel, customer loyalty la Connex, om de new business la Tempo, de strategie la GREY și Director de Marketing la Alexandrion Group. Răzvan Căpănescu, „Capă” Copywriter și Director de Creație la Ogilvy, apoi la Publicis. Sub conducerea sa, Publicis ajunge una dintre cele mai prospere și creative agenții românești. După un an la Londra a revenit, recent, în România, ca Director de Creație la Leo Burnett. Adrian Preda, „Predu” Copywriter și Director de Creație la BBDO România și McCann Ericksson Croația, apoi Director de Creație la o agenție digitală. Actualmente, Director de Creație la FRIENDS\TBWA și profesor de creative writing la FJSC. Bogdan Naumovici Bogdan este, probabil, cel mai cunoscut publicitar român, Director de Creație al Leo Burnett România în cea mai glorioasă perioadă a agenției și, din 2006, fondator al 23 Communication Ideas.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Brief?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Brief și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Brief scrisă de Sorin Tranca. Brief a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Brief este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Brief face parte din categoria Comunicare Publicitate. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Brief și, de asemenea, sperăm că autorul Sorin Tranca, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BRIEF PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde