Rezumat Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan - Andreea Paula Seucan

Lucrarea își propune să prezinte problematica drepturilor morale și a drepturilor patrimoniale de autor, evidențiind aspecte legate de istoric, regim juridic, modalități de transmitere, apărarea în dreptul intern și protecția la nivelul Uniunii Europene și în plan internațional.
Citește tot rezumatul cărții Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan... Abordarea propusă de lucrarea Drepturile morale și drepturile patrimoniale de autor urmărește, preponderent, analiza aspectelor de ordin teoretic, atât prin corelarea cu alte ramuri de drept intern, cât și prin evidențierea unor aspecte de drept comparat, o atenție deosebită fiind acordată legislației franceze a dreptului de autor. Ediția a 2-a, revizuită, introduce ultimele modificări ale legislației naționale și internaționale, accentul fiind pus în special pe dispozițiile noului Cod civil (Legea nr. 287/2009, cu modificările și completările ulterioare), noului Cod penal (Legea nr. 286/2009, cu modificările și completările ulterioare), ale ultimelor directive adoptate la nivelul Uniunii Europene și ale noilor tratate internaționale în materie. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan scrisă de Andreea Paula Seucan. Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan și, de asemenea, sperăm că autorul Andreea Paula Seucan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPTURILE MORALE SI DREPTURILE PATRIMONIALE DE AUTOR ED.2 - ANDREA PAULA SEUCAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde