Rezumat Minidictionar De Management 6: Managementul Comercial - Ovidiu Nicolescu

Prezentare titlu : Minidicționarul de management (6) „Strategia și managementul strategic” este conceput ca un instrument de informare, de facilitate a înțelegerii și de asistare a persoanelor interesate de problematica acestui domeniu managerial.
Citește tot rezumatul cărții Minidictionar De Management 6: Managementul Comercial... Minidicționarul conține: a) termenii utilizați cel mai frecvent în această zonă a managementului; b) un fond minim de termeni de management esențiali, care se referă la conceptele și instrumentarul de bază manageriale comune tuturor domeniilor manageriale. Aceștia au în vedere conceptele de știință și practica managerială, funcțiile managementului, sistemul și subsistemele manageriale, managerii și leaderii, anumite metode manageriale ș.a. Prezentul minidicționar are la bază Dicționarul de management* general, care cuprinde peste 4.000 de termeni manageriali, realizat sub egida științifică a Societății Academice de Management din România (SAMRO) și cu suportul Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) și al proiectului POS-DRU ANTREMAN, unde sunt implicate Anglia Ruskin University din Cambridge, Anglia și ASE București. Dicționarul are o structură modernă, acordând o atenție deosebită nu numai definirii riguroase a termenilor, ci și facilitării identificării și utilizării acestora de către managerii, specialiștii în management, studenții care studiază sau sunt interesați în management și tuturor celor care doresc să înțeleagă aprofundat această zonă a managementului și să îl practice cu un plus de rigurozitate și eficacitate. Principalele componente ale microdicționarului sunt: • lista coordonatorilor și autorilor, • cuvânt înainte, • cuprinsul în limba română, • cuprinsul în limba engleză, • minighid de utilizare a dicționarului, • termenii ordonați alfabetic, • indexul termenilor în limba română, • indexul termenilor în limba engleză, • bibliografie. Fără îndoială că dicționarul – în ciuda eforturilor intense depuse – nu este perfect. De aceea, rugăm pe cei care îl consultă să ne comunice observațiile și sugestiile pe care le au. Acestea ne vor fi deosebit de utile în realizarea următoarelor ediții a dicționarului. Nu putem încheia acest succint cuvânt introductiv fără a mulțumi specialiștilor care, în calitate de autori și/sau coordonatori, au contribuit la realizarea dicționarului. În final, evidențiem că publicarea dicționarului în această primă ediție a fost posibilă datorită resurselor puse la dispoziție de POS-DRU, în cadrul proiectului ANTREMAN. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Minidictionar De Management 6: Managementul Comercial?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Minidictionar De Management 6: Managementul Comercial și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Minidictionar De Management 6: Managementul Comercial scrisă de Ovidiu Nicolescu. Minidictionar De Management 6: Managementul Comercial a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Minidictionar De Management 6: Managementul Comercial este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Minidictionar De Management 6: Managementul Comercial face parte din categoria Management. Este o carte ușor de citit, are doar 104 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Minidictionar De Management 6: Managementul Comercial și, de asemenea, sperăm că autorul Ovidiu Nicolescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde