Rezumat Zeul Absent - Marius Lazurca

Filolog, dar și doctor în antropologie religioasă, Marius Lazurca reunește în chimia sa intelectuală toate ingredientele care fac din această carte o excepție savuroasă și o piatră de temelie a hermeneuticii eliadiene.
Citește tot rezumatul cărții Zeul Absent... Excepție, pentru că textul curge nuanțat și precis, cu o pasionantă luciditate calofilă. Piatra de temelie, pentru că analitica pusă în joc de autor integrează și depășește tot ce s-a scris, pînă acum, despre relația mit-ficțiune-știință, în opera lui Mircea Eliade. Zeul absent — ca tema esențială a modernității — este, deopotrivă, o prezență critică revelatoare și un test de perspicacitate trecut cu brio. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zeul Absent?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zeul Absent și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Zeul Absent scrisă de Marius Lazurca. Zeul Absent a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Zeul Absent este editura CODEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CODEX aici. Cartea Zeul Absent face parte din categoria Biografii. Este o carte ușor de citit, are doar 180 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Zeul Absent și, de asemenea, sperăm că autorul Marius Lazurca, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ZEUL ABSENT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde