Rezumat Endocrinologie Clinica Ed.2015 - Constantin Dumitrache

Endocrinologia reprezintă matematică și muzica medicinei, feed-back-ul îi este rege, logica-i lege. E o specialitate ce-și acoperă propriul teritoriu și este acceptată, folosită și utilă tuturor specialităților, procesul de cunoaștere, de înțelegere, de limitare „a petelor albe“ fiind la îndemâna ei.
Citește tot rezumatul cărții Endocrinologie Clinica Ed.2015... Sistemul endocrin, alături de sistemul nervos și cel imun - „cele trei grații“ -, constituie trinitatea integrativă în care clinica este baza, cibernetica este lege, cronobiologia, o autentică prezență, iar genetica un instrument de lucru...

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Endocrinologie Clinica Ed.2015?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Endocrinologie Clinica Ed.2015 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Endocrinologie Clinica Ed.2015 scrisă de Constantin Dumitrache. Endocrinologie Clinica Ed.2015 a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Endocrinologie Clinica Ed.2015 este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Endocrinologie Clinica Ed.2015 face parte din categoria Medicina. Este o carte 1040 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Endocrinologie Clinica Ed.2015 și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Dumitrache, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ENDOCRINOLOGIE CLINICA ED.2015 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde