Rezumat Aurul Negru La Romani - Radu Lungu

Teritoriul actual al României a fost binecuvântat cu îmbelșugate zăcăminte de aur, cu unele dintre cele mai bogate resurse de sare din lume, precum și cu îndestulătoare pânze „freatice” de naft „țiței”.
Citește tot rezumatul cărții Aurul Negru La Romani... Fapt pentru care cuceritorii români - făuritori, împreună cu geto-dacii, ai neamului românesc - apoi preț de mai bine de un mileniu, trecătoarele popoare migratoare, în sfârșit, înciudarea și lăcomia războinică a stăpânitorilor medievali și moderni - maghiari, otomani, habsburgi, ruși - ai Pannoniei, Balcanilor și nordului Marii Negre, ei bine, toți acești factori istorici „exogeni” au fost ademeniți de avuția meleagurilor carpato-dunărene al căror pântec era plin de un curcubeu de nestemate: „aur roșu”- „aur alb” - „aur negru”. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aurul Negru La Romani?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aurul Negru La Romani și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aurul Negru La Romani scrisă de Radu Lungu. Aurul Negru La Romani a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Aurul Negru La Romani este editura PAIDEIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PAIDEIA aici. Cartea Aurul Negru La Romani face parte din categoria Litere Etnologie. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aurul Negru La Romani și, de asemenea, sperăm că autorul Radu Lungu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AURUL NEGRU LA ROMANI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde