Rezumat Singur Cu Hegel - Vasile Gogea

Pentru Vasile Gogea ironia este un exercițiu al libertății. Venit din „țara de sus” a celor care se consideră descendenți ai „dacilor liberi”, Vasile Gogea aduce cu sine un puternic simț al libertății care nu-i poate fi diminuat de nimic ci numai luat cu totul.
Citește tot rezumatul cărții Singur Cu Hegel... Dar aceasta, numai prin moarte, că limita cea din urmă a toate. Toate aceste înzestrări ale ființei sale, simțul acut al libertății de care am vorbit, o inteligență ieșită din comun, mereu iscoditoare, și o practică nemiloasă a ironiei nu puteau să nu-l facă suspect într-o lume în care acestea nu erau văzute cu ochi buni și nu erau apreciate. Iar de la a fi suspect la a intra în opoziție cu o asemenea lume nu era un drum lung și Vasile Gogea l-a parcurs repede. Vasile Muscă Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Singur Cu Hegel?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Singur Cu Hegel și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Singur Cu Hegel scrisă de Vasile Gogea. Singur Cu Hegel a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Singur Cu Hegel este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Singur Cu Hegel face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte subțirică, are numai 50 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Singur Cu Hegel și, de asemenea, sperăm că autorul Vasile Gogea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde