Rezumat Animale domestice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari - Laura Ivona Dumitru

Această mică enciclopedie îi poartă pe cei mici, aflați la vârsta primelor acumulări de cunoștințe generale despre mediul înconjurător, în lumea animalelor de casă.    Ilustrațiile sunt însoțite de o mică descriere a înfățișării, a modului în care se hrănește animalul, tipuri de râse, foloase aduse omului.
Citește tot rezumatul cărții Animale domestice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari... Toate contribuie din plin la formarea capacității copilului de a reține informații despre lumea vie, de a selecta animalele în funcție de anumite caracteristici, de a-și îmbogăți vocabularul, de a putea descrie vietățile. Dobândirea acestor informații este utilă dezvoltării limbajului și comunicării.   Este conform Programei pentru educația timpurie a copilului de la 3 la 6/7 ani, elaborată de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.   Include traducerea numelor animalelor în patru limbi: Engleză, Franceză, Germană și Italiană.   Pentru fiecare animal avem și câte o ghicitoare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Animale domestice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Animale domestice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Animale domestice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari scrisă de Laura Ivona Dumitru. Animale domestice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Animale domestice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Animale domestice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari face parte din categoria Atlase, enciclopedii copii. Este o carte subțirică, are numai 24 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Animale domestice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari și, de asemenea, sperăm că autorul Laura Ivona Dumitru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ANIMALE DOMESTICE. MICA ENCICLOPEDIE PENTRU PRESCOLARI SI SCOLARI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde