Rezumat Animale salbatice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari - Laura Ivona Dumitru

Animale sălbatice- Mică enciclopedie cuprinde, pe lângă imagini, și anumite informații despre vietați (clasificare în funcție de famile, habitat, mod de hrană etc.). Cunoscând aceste date, copilul își va îmbogăți limbajul și vocabularul.
Citește tot rezumatul cărții Animale salbatice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari...   "Mica enciclopedie" este de un real folos adulților (părinți, bunici, educatori, învățători), care doresc să inițieze pe cei mici în tainele cunoașteriii despre mediul înconjurător.   Este conform Programei pentru educația timpurie a copilului de la 3 la 6/7 ani, elaborată de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Include traducerea numelor animalelor în patru limbi: Engleză, Franceză, Germană și Italiană. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Animale salbatice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Animale salbatice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Animale salbatice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari scrisă de Laura Ivona Dumitru. Animale salbatice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Animale salbatice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Animale salbatice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari face parte din categoria Atlase, enciclopedii copii. Este o carte subțirică, are numai 24 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Animale salbatice. Mica enciclopedie pentru prescolari si scolari și, de asemenea, sperăm că autorul Laura Ivona Dumitru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ANIMALE SALBATICE. MICA ENCICLOPEDIE PENTRU PRESCOLARI SI SCOLARI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde