Rezumat Incertitudine. Gandire Srategica Si Relatii Internationale In Secolul Xxi - George Cristian Maior

Incertitudinea este un cuvânt-cheie, care tinde, din păcate, să caracterizeze mult mai des decât ne-am dori discursul analitic și prospectiv despre realitățile și provocările secolului XXI, secol în care ne adâncim rapid.
Citește tot rezumatul cărții Incertitudine. Gandire Srategica Si Relatii Internationale In Secolul Xxi... E destul de surprinzător, la prima vedere, că până și estimările publice oficiale ale unei comunități puternice de informații, precum cea americană, folosesc încă din titlu termenul „incertitudine” – „era incertitudinii” – atunci când se referă la analiza prezentului și a viitorului din perspectiva sfidărilor la adresa securității și ordinii generale la nivel global sau regional în secolul XXI. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Incertitudine. Gandire Srategica Si Relatii Internationale In Secolul Xxi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Incertitudine. Gandire Srategica Si Relatii Internationale In Secolul Xxi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Incertitudine. Gandire Srategica Si Relatii Internationale In Secolul Xxi scrisă de George Cristian Maior. Incertitudine. Gandire Srategica Si Relatii Internationale In Secolul Xxi a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Incertitudine. Gandire Srategica Si Relatii Internationale In Secolul Xxi este editura CODEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CODEX aici. Cartea Incertitudine. Gandire Srategica Si Relatii Internationale In Secolul Xxi face parte din categoria Politica. Este o carte rezonabil de groasă - are 276 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Incertitudine. Gandire Srategica Si Relatii Internationale In Secolul Xxi și, de asemenea, sperăm că autorul George Cristian Maior, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INCERTITUDINE. GANDIRE SRATEGICA SI RELATII INTERNATIONALE IN SECOLUL XXI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde