Rezumat Repere Culturale Australiene Vol.2 - Elena Florea

Avem în față o carte, al doilea volum de repere australiene, care ne aduce în atenție – în urma unei munci de cercetare cu rigoare academică – un univers cultural ignorat, credem, în cea mai mare măsură din motive de marginalizare geografică.
Citește tot rezumatul cărții Repere Culturale Australiene Vol.2... Dar nu numai atât, cu siguranță. Un alt motiv ar fi lipsa materialului informativ în spațiul românesc, traducerile ori studiile din și despre cultura australiană fiind foarte rare. Se gândesc traducătorii ori cercetătorii că este un subiect de mai puțin impact? Că publicul cititor român este mai puțin interesat de realitatea culturală a unui continent atât de îndepărtat? Contraargumentul ar putea fi că tocmai depărtarea creează interesul, Australia fiind un spațiu aproape exotic pentru noi. Și iată că un emigrant roman, professor de limbă engleză, traducător și membru în colegiul de redacție al revistei de cultură Carmina Balcanică – am numit-o pe autoarea cărții de față, Elena Florea – a simțit nevoia să conducă cititorul din România prin universal unor „repere” culturale australiene. Mihaela Albu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Repere Culturale Australiene Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Repere Culturale Australiene Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Repere Culturale Australiene Vol.2 scrisă de Elena Florea. Repere Culturale Australiene Vol.2 a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Repere Culturale Australiene Vol.2 este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Repere Culturale Australiene Vol.2 face parte din categoria Litere Filologie. Este o carte ușor de citit, are doar 116 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Repere Culturale Australiene Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Elena Florea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde