Rezumat Repere Culturale Australiene Vol.1 - Elena Florea

Cărticica de față cuprinde zece articole cu informații geografice, istorice și culturale despre Australia. Australia, alături de Statele Unite ale Americii, Canada și Noua Zeelandă, face parte din așa zisă „Lume Nouă”, țări ce au luat ființă pe teritorii care au fost populate de europeni relativ recent, adică comparăm situația cu alte locuri din lume (Europa, Asia), lăcașe ale unor civilizații vechi și foarte vechi.
Citește tot rezumatul cărții Repere Culturale Australiene Vol.1... Istoria Australiei Începe la 1788, când pe continentul australian au debarcat pasagerii primei flote britanice, formată din 11 vapoare. Este vorba deci de o țară care are numai 225 de ani vechime. Istoria românilor ajunsese în acea perioadă, incipientă pentru Australia, la epoca brâncovenească! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Repere Culturale Australiene Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Repere Culturale Australiene Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Repere Culturale Australiene Vol.1 scrisă de Elena Florea. Repere Culturale Australiene Vol.1 a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Repere Culturale Australiene Vol.1 este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Repere Culturale Australiene Vol.1 face parte din categoria Litere Filologie. Este o carte ușor de citit, are doar 114 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Repere Culturale Australiene Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Elena Florea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde