Rezumat Invat sa scriu - Valentina Lungu

Cu ajutorul acestei cărți, copilul dvs. va învăța să recunoască ușor literele și cifrele, să facă unele calcule elementare. Exercițiile și modelele propuse, multe dintre ele având un caracter distractiv, îl vor deprinde să scrie citeț, să gândească logic și să memoreze noțiunile de bază.
Citește tot rezumatul cărții Invat sa scriu... Atenție! Paginile cărții sunt laminate, așa că, după rezolvarea exercițiilor și aprecierea rezultatelor, urmele de cariocă pot fi înlăturate ușor. Copilul va putea exersa din nou, astfel consolidându-și cunoștințele. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Invat sa scriu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Invat sa scriu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Invat sa scriu scrisă de Valentina Lungu. Invat sa scriu a apărut în anul Aprilie 20. O mulțime de cărți bune au apărut în anul Aprilie 20 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Invat sa scriu este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Invat sa scriu face parte din categoria Carte Prescolara, Joc. Este o carte subțirică, are numai 24 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Invat sa scriu și, de asemenea, sperăm că autorul Valentina Lungu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde