Rezumat La drum prin poveste - Valentina Lungu

C
Citește tot rezumatul cărții La drum prin poveste... artea conține 32 de jocuri-labirint ce ilustrează situații din cele mai cunoscute și îndrăgite povești de către copii. Găsind drumul corect, răspunzând la întrebările de la fiecare pagină și rezolvând exercițiile, copilul își dezvoltă spiritul de observație, logică, atenția, motricitatea fină și competențele de comunicare Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi La drum prin poveste?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând La drum prin poveste și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie La drum prin poveste scrisă de Valentina Lungu. La drum prin poveste a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea La drum prin poveste este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea La drum prin poveste face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând La drum prin poveste și, de asemenea, sperăm că autorul Valentina Lungu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde