Rezumat Gramatica instrumentala - St. M. Ilinca - St.M. Ilinca

Pentru: Testare curentă, Testare națională, Admitere în liceu, bacalaureat, OIlimpiadă, Facultatea de Litere, Facultatea de Jurnalism, Facultatea de Drept, Facultatea de Poliție, Teologie (Pastorală, Didactică, Socială etc), Școala militară de subofițeri (Agenți de Poliție, Agenți de penitenciare, Agenți de frontieră, Jandarmi etc) Lucrare scrisă cu profesionalism, cu grijă permanentă față de beneficiari și în acord cu noile norme ale DOOM, Gramatica instrumentală se remarcă prin densitatea informației, prin exemplele ilustrative numeroase și adecvate, prin atenționările explicite asupra unor greșeli de limbă sau de analiză gramaticală clasică.
Citește tot rezumatul cărții Gramatica instrumentala - St. M. Ilinca... Cuprinde TOT ceea ce este prevăzut în programele de admitere și de absolvire, se adresează tuturor celor care, stăpânind cunoștințele de bază ale limbii române, doresc să și le sistematizeze, să capete o privire globală coerență asupra gramaticii românești. Este un instrument de lucru eficient nu numai pentru elevii care se pregătesc pentru testare națională, pentru admitere în liceu, pentru bacalaureat sau pentru admitere la facultăți (unde se susține examen de gramatică a limbii române), ci și pentru profesori, în munca de la catedră, ca un material practic ajutător. Parcurgerea atentă a pașilor propuși de autor în diagnosticarea unei părți de vorbire sau de propoziție exclude orice posibilitate de confuzie, mai ales că se dă și modul sigur pentru (auto)verificare. Ordonarea informației s-a realizat în așa fel, încât candidatul să facă față celor două tipuri de cerințe: [1] identificarea (în textul dat) a unei noțiuni gramaticale sau [2] construirea unui enunț care să conțină acea noțiune. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gramatica instrumentala - St. M. Ilinca?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gramatica instrumentala - St. M. Ilinca și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gramatica instrumentala - St. M. Ilinca scrisă de St.M. Ilinca. Editura la care s-a publicat cartea Gramatica instrumentala - St. M. Ilinca este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Gramatica instrumentala - St. M. Ilinca face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 408 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gramatica instrumentala - St. M. Ilinca și, de asemenea, sperăm că autorul St.M. Ilinca, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GRAMATICA INSTRUMENTALA - ST. M. ILINCA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde