Rezumat Interogatoriu In Departare - Vaclav Havel

Dacă, din toată creația lui Vaclav Havel – scriitor, dramaturg, președinte al Cehoslovaciei și al Republicii Cehe (1990-2003), nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace – ar rămâne numai această carte, urmașii noștri ar avea un tablou extraordinar al Cehoslovaciei anilor 1960, 1970 și 1980.
Citește tot rezumatul cărții Interogatoriu In Departare... Considerații despre viața politică, dar nu politica propriu-zis, despre economie – fără a fi o carte de economie –, despre teatru și viața din teatru, despre literatură, despre disidenți și cum se face disidență, despre artă, despre filozofie, despre criza lumii contemporane, despre cum să suporți anii de închisoare, despre viață și despre moarte, despre iubire și Dumnezeu. Rareori o carte ce tratează probleme atât de diferite, aparent haotice, fără un liant logic, poate deveni un fel de roman palpitant de aventuri interioare, de căutări, de eșecuri și de reușite. Am spune, o carte totală, o carte despre tragedie și speranță, despre disperare și despre bucurie, o carte – așa cum spune însuși Havel – despre o identitate umană.   Cartea ar trebui să aibă o valoare inestimabilă pentru noile generații, pentru cei care nu au cunoscut acei ani și pentru care totul a devenit istorie, pentru cei care citesc ori află despre acea perioadă istorică tot așa cum citim noi toți despre Primul Război Mondial: nu am trăit acele timpuri, dar, inevitabil, ne interesează, ne fac să căutăm un sens al istoriei.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Interogatoriu In Departare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Interogatoriu In Departare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Interogatoriu In Departare scrisă de Vaclav Havel. Interogatoriu In Departare a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Interogatoriu In Departare este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Interogatoriu In Departare este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Interogatoriu In Departare face parte din categoria Publicistica. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Interogatoriu In Departare și, de asemenea, sperăm că autorul Vaclav Havel, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INTEROGATORIU IN DEPARTARE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde