Rezumat Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat - Stephen Harrod Buhner - Stephen Harrod Buhner

Peste 500 de milioane de oameni din întreaga lume poartă virusul hepatitei C (HCV), această boală mortală, care poate rămâne nedescoperită timp de ani întregi. În Remedii naturiste pentru hepatită C și ficat, Stephen Harrod Buhner examinează cele mai recente cercetări despre modul în care boala afectează organismul și oferă o alternativă la tratamentele convenționale, deseori prea puțin eficiente.
Citește tot rezumatul cărții Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat - Stephen Harrod Buhner... Veți găsi, de asemenea: • Descrieri clare ale testelor medicale comune și ale tratamentelor pentru hepatita C; • Un ghid pentru cunoașterea și utilizarea celor mai bune plante medicinale care contribuie la protejarea ficatului și întăresc sistemul imunitar; • Recomandări utile pentru detoxifierea și fortificarea organismului printr-o combinație între dietă, plante medicinale și schimbări ale stilului de viață.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat - Stephen Harrod Buhner?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat - Stephen Harrod Buhner și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat - Stephen Harrod Buhner scrisă de Stephen Harrod Buhner. Editura la care s-a publicat cartea Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat - Stephen Harrod Buhner este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat - Stephen Harrod Buhner face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat - Stephen Harrod Buhner și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen Harrod Buhner, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII REMEDII NATURISTE PENTRU HEPATITA C SI FICAT - STEPHEN HARROD BUHNER PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde