Rezumat Antivirale din plante - Stephen Harrod Buhner

Virusurile sunt inteligente, suferind mutații și devenind rezistente la medicamentele antivirale de sinteză. Crize globale, precum cele declanșate de ȘĂRS sau de febră dengue, s-au răspândit mai repede decât am putut crea medicamente care să le combată, iar în fiecare anotimp apar noi tulpini de gripă care pun la încercare eficacitatea vaccinurilor.
Citește tot rezumatul cărții Antivirale din plante... Întăriți-vă imunitatea și protejați-vă cu tratamente din plante cu spectru larg. Stephen Harrod Buhner face profilul plantelor care s-au dovedit cele mai eficiente în lupta împotriva infecțiilor virale și furnizează instrucțiuni detaliate pentru prepararea și utilizarea formulelor pentru combaterea celor mai întâlnite tipuri de infecții și pentru întărirea imunității, în mod sigur și natural. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Antivirale din plante?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Antivirale din plante și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Antivirale din plante scrisă de Stephen Harrod Buhner. Antivirale din plante a apărut în anul 27 noiembr. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 27 noiembr (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Antivirale din plante este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Antivirale din plante face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 464 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Antivirale din plante și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen Harrod Buhner, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde