Rezumat Antibiotice din plante - Stephen Harrod Buhner

Epoca miracolului penicilinei s-a sfârșit. Prin utilizarea fără discernământ a medicamentelor pe bază de antibiotice în spitale și în ferme de producție, oamenii au creat „supermicrobi“, bacterii care dezvoltă rezistență la compușii unici din antibiotice, cu o viteză alarmantă.
Citește tot rezumatul cărții Antibiotice din plante... În această carte, Stephen Buhner oferă dovezi concludente ca medicamentele din plante, cu amestecul lor complex de compuși antibiotici, sunt deosebit de eficiente împotriva bacteriilor rezistente la medicamente. Veți afla cum plante cu efect antibiotic, cum ar fi aloe vera, usturoiul, echinaceea și extractul din semințe de grepfrut reprezintă cea mai bună apărare împotriva bacteriilor precum Staphylococcus aureus, Escherichia coli și Salmonella. Prin utilizarea inteligentă a acestor plante, ne putem asigura că, în viitor, medicamentele pe bază de antibiotice vor fi utile când vom avea cu adevărat nevoie de ele. Stephen Harrod Buhner este autorul a paisprezece cărți, printre care Sacred Plant Medicine, The Lost Language of Plants, Healing Lyme, Herbs for Hepatitis C and the Liver si The Secret Teaching of Plants. Ține prelegeri de-a lungul Statelor Unite ale Americii despre medicină pe bază de plante

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Antibiotice din plante?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Antibiotice din plante și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Antibiotice din plante scrisă de Stephen Harrod Buhner. Antibiotice din plante a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Antibiotice din plante este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Antibiotice din plante face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Antibiotice din plante și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen Harrod Buhner, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde