Rezumat Gramatica limbii franceze - Claudia Dobre

G
Citește tot rezumatul cărții Gramatica limbii franceze... ramatica limbii franceze - nivel intermediar este un material foarte util, atât pentru elevi, în completarea noțiunilor de curs, cât și pentru cei care studiază pe cont propriu limba franceză. Lucrarea prezintă, într-o formă schematică, susținută de exemple relevante, principalele noțiuni de gramatică de nivel A1-B1, CECL: grupul nominal, verbul, cuvinte variabile, tipurile de frază, precum și discursurile direct și indirect. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gramatica limbii franceze?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gramatica limbii franceze și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gramatica limbii franceze scrisă de Claudia Dobre. Gramatica limbii franceze a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Gramatica limbii franceze este editura BOOKLET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKLET aici. Cartea Gramatica limbii franceze face parte din categoria Franceza. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gramatica limbii franceze și, de asemenea, sperăm că autorul Claudia Dobre, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII GRAMATICA LIMBII FRANCEZE PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie Gramatica Limbii Franceze de Elena Gorunescu
Recenzie Gramatica Limbii Franceze de Elena Gorunescu
publicată la 2014-11-26 21:19:43
recenzie scrisă de Diana Elena Neaţă
Gramatica Limbii Franceze de Elena Gorunescu
Gramatica Limbii Franceze de Elena Gorunescu
publicată la 2014-12-26 21:08:23
recenzie scrisă de
0 secunde