Rezumat Eseuri Etice - John Stuart Mill

Utilitarismul este filosofia morală cea mai amplu discutată și cea mai temeinic articulată teoretic din peisajul cultural european. În acest volum pot fi întâlnite răspunsuri la întrebări care vizează problemele eticii sau ale politicii, iar pledoaria lui Mill este pentru respectarea individualității, a varietății caracterelor și modurilor de viață, nu numai ca mijloc pentru procurarea fericirii, ci ca parte a ei.
Citește tot rezumatul cărții Eseuri Etice... Traducerea pentru prima oară în limba română a unora dintre eseurile de filosofie morală ale filosofului englez permite sesizarea nu doar a fundalului cultural al epocii, a dimensiunii politice, vii, a operei sale, ci și a evoluției în timp a utilitarismului său. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Eseuri Etice?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Eseuri Etice și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Eseuri Etice scrisă de John Stuart Mill. Eseuri Etice a apărut în anul Mai 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul Mai 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Eseuri Etice este editura PAIDEIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PAIDEIA aici. Cartea Eseuri Etice face parte din categoria Filosofie Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 286 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Eseuri Etice și, de asemenea, sperăm că autorul John Stuart Mill, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ESEURI ETICE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde