Rezumat Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori - M. Dawidowski, A. Diepold

Până nu demult, acest material rece și gri era de neimaginat ca și componența principală a decorațiunilor interioare. Mai nou însă, aspectul său rustic, natural, nu încetează să își atragă noi adepți.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori... Betonul este rezistent, se modelează ușor și, nu în ultimul rând, este un material ieftin, din care se pot confecționa obiecte deosebite (blocaje pentru uși, suporturi pentru lumânări, săpuniere etc.). Este vorba despre un material ecologic, deoarece are compusi naturali și se poate recicla ușor. Popularitatea sa crescândă se datorează faptului că se prelucrează ușor și repede; mai mult, chiar și cei mai puțin îndemânatici pot obține rezultate deosebite. Modelele din carte vă pot ajuta orientativ să vă materializați propriile idei. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori scrisă de M. Dawidowski, A. Diepold. Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori face parte din categoria Bricolaj. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori și, de asemenea, sperăm că autorul M. Dawidowski, A. Diepold, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 112 - DECORATIUNI INTERIOARE DIN BETON - PENTRU INCEPATORI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde