Rezumat Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati - M. Dawidowski, A. Diepolder

Având în vedere interesul cititorilor față de volumul adresat începătorilor, am pregătit un număr destinat celor avansați. Mai demult, betonul – acest material rece și gri – era de neimaginat ca și compus principal al decorațiunilor interioare.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati... Mai nou, însă, aspectul său rustic, natural, nu încetează să își găsească noi adepți. Betonul este rezistent, se modelează ușor și, nu în ultimul rând, este un material ieftin, din care se pot confecționa obiecte deosebite (ghivece, vaze, fructiere etc.).  Avem de-a face cu un material ecologic, deoarece are compusi naturali și se poate recicla ușor. Popularitatea sa crescândă se datorează faptului că se prelucrează ușor și repede; mai mult, chiar și cei mai puțin îndemânatici pot obține rezultate deosebite. Modelele din carte pot fi considerate ca orientative pentru materializarea propriilor dumneavoastră idei. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati scrisă de M. Dawidowski, A. Diepolder. Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati face parte din categoria Bricolaj. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati și, de asemenea, sperăm că autorul M. Dawidowski, A. Diepolder, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 114 - DECORATIUNI INTERIOARE DIN BETON - PENTRU AVANSATI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde