Rezumat Idei Creative 113 - Bratari Din Elastice - Madaras Kata

Brățările confecționate din cerculețe elastice își datorează popularitatea nu doar noutății tehnicii, ci și pentru că modul de lucru se învață rapid, iar materia primă este relativ ieftină.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 113 - Bratari Din Elastice... Vă recomandam achiziționarea de produse originale, atestate, non-toxice. Variind modelele și culorile, fiecare își va găsi un model preferat. Din cerculețele elastice se pot confecționa brățări, coliere, inele, broșe, cordeluțe, lănțișoare pentru ochelari, decorațiuni pentru agrafe sau papuci de ștrand. Tehnica cea mai simplă de împletire poate fi deprinsă chiar și de copiii de grădiniță, care vor avea cu siguranță satisfacții mari, cerculețele elastice fiind flexibile, iar modelul final va fi uniform. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 113 - Bratari Din Elastice?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 113 - Bratari Din Elastice și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 113 - Bratari Din Elastice scrisă de Madaras Kata. Idei Creative 113 - Bratari Din Elastice a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 113 - Bratari Din Elastice este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 113 - Bratari Din Elastice face parte din categoria Bricolaj. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 113 - Bratari Din Elastice și, de asemenea, sperăm că autorul Madaras Kata, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 113 - BRATARI DIN ELASTICE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde