Rezumat Vanatoare de romani si evrei - Nicolae Gheorghiu

În zbuciumata istorie a românilor, cotropirea Transilvaniei, genocidul și holocaustul fascisto-horthyst din anii 1940-1944 constituie pagini dintre cele mai dureroase dar și pline de învățăminte.
Citește tot rezumatul cărții Vanatoare de romani si evrei... S-a adeverit din plin că tolerarea manifestărilor revizioniste și iredentiste, conciliarismul față de extremiști pot costa foarte mult. S-a văzut că mai toți cei care au procedat așa au plătit destul de scump. Dar, în primul rând, a plătit țara, au plătit cu vitata cei care s-au aflat în ghearele horthysmului. Lecțiile istoriei sunt deosebit de actuale acum, când dinspre Ungaria și dinspre zona din inima României bate vânt neohorthyst, reînviind practicile horthyste specifice revizionismului și iredentismului, având loc tot mai des manifestări neohorhyste, care înveninează climatul actual. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vanatoare de romani si evrei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vanatoare de romani si evrei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vanatoare de romani si evrei scrisă de Nicolae Gheorghiu. Vanatoare de romani si evrei a apărut în anul octombrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul octombrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vanatoare de romani si evrei este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Vanatoare de romani si evrei face parte din categoria Istoria Romanilor. Este o carte rezonabil de groasă - are 242 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vanatoare de romani si evrei și, de asemenea, sperăm că autorul Nicolae Gheorghiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VANATOARE DE ROMANI SI EVREI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde