Rezumat Ingeri de gheata. Seria Dincolo de moarte. Vol.3 - Adina Speteanu

     După ce a devenit conducătoarea strigoilor, toți au crezut că situația în Strygorra se va îmbunătăți. Dar Nataliei îi este greu să se vadă în fruntea unui popor pe care uneori nu îl poate înțelege, mai ales după ce a fost la un pas de moarte în temnița lui Dragoș.
Citește tot rezumatul cărții Ingeri de gheata. Seria Dincolo de moarte. Vol.3... Toate încercările ei de a-și proteja familia devin inutile, iar secretele pe care le ascunde de ceilalți strigoi încep să iasă la lumină. Deși lupta cu toate forțele pentru a face față greutăților, bătălia se transformă rapid într-un joc în care fiecare riscă totul său nimic. Spionul de care se temeau este mai aproape decât au crezut, punând în pericol viața membrilor Gărzii. Pentru a-i salva, Natalia face un pact cu persoana care îi poate răni în orice moment.     Într-un tărâm în care adevărul este cel mai păzit secret, ar putea relațiile de prietenie să dureze la nesfârșit?           Fragment:       “Natalia alese să rămână ultimă. Își ascunse mâinile sub pelerina ca Lorena să nu observe cât de tare îi tremurau. Ar fi crezut că erau emoțiile pentru că urma să îl întâlnească pe Renard, dar Natalia înțelegea cu fiecare pas că nu era acela motivul. Nici măcar nu o interesă ce avea să se întâmple la cină, cu toate că ar fi trebuit să îi pese. Își dorea să plângă. Să se ascundă cu capul sub pernă și să plângă în liniște până la răsăritul soarelui. Să scape de nodul care îi bloca respirațiile de fiecare dată când își amintea de acea noapte.     Când ușile mari de lemn se deschiseră și Gabriel îi anunță sosirea, Natalia se trezi brusc la realitate. Își privi vârful pantofilor și intră prima în camera mare, cu toată Garda în spatele ei. Strigoii se ridicară de pe scaune și fotolii, lărgiră cercul, atenți la fiecare pas făcut. Pe mulți dintre ei îi cunoștea din vedere, dar nu i-ar fi putut striga pe nume și să aștepte un răspuns afirmativ din partea lor. Apoi, când privirea îi căzu pe Mynis, recunoscu în bărbatul de lângă el musafirul faimos care trezise castelul la viață.     Indignarea din ochii strigoiului o amuză în primele secunde.     - Renard, ea este Natalia, fata despre care ți-am vorbit.     Natalia întinse mâna, dar Renard o salută fără ca măcar să o privească. Își aprinse pipa și se întoarse la discuția unui alt grup din preajma lui. Natalia nu comentă. Acceptă ca Mynis să îl urmeze și își căută un loc retras lângă fereastră. Lorena rămase alături de ea tot timpul, martoră la discuțiile despre modul de lucru în oraș și propunerile pentru o mai bună siguranță. Natalia răspundea de multe ori fără să își gândească cuvintele, copleșită de cererile poporului care o idolatriză fără să o cunoască.” Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ingeri de gheata. Seria Dincolo de moarte. Vol.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ingeri de gheata. Seria Dincolo de moarte. Vol.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ingeri de gheata. Seria Dincolo de moarte. Vol.3 scrisă de Adina Speteanu. Ingeri de gheata. Seria Dincolo de moarte. Vol.3 a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ingeri de gheata. Seria Dincolo de moarte. Vol.3 este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Ingeri de gheata. Seria Dincolo de moarte. Vol.3 face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 296 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ingeri de gheata. Seria Dincolo de moarte. Vol.3 și, de asemenea, sperăm că autorul Adina Speteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INGERI DE GHEATA. SERIA DINCOLO DE MOARTE. VOL.3 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde