15 motive să te întâlnești cu o fată care citește

date

Ieșitul la întâlnire cu o fată care citește îți va intensifica – fără îndoială – viața.

Îți dăm în acest articol câteva motive să ieși cu o șoricică de bibliotecă, cu o fată care citește.

 1. Este curioasă. O fată care citește este un învățăcel lacom, întotdeauna dornică să cunoască mai mult și mai mult. Va fi dornică să cunoască mai multe despre tine și despre viața ta, totul cu ea va fi mai interesant.
 1. Știe să susțină o conversație. O fată care citește vrea să vorbească despre orice cu tine. Veți avea conversații sincere și profunde, nu doar de suprafață. Îți va povesti despre viața ei și despre poveștile pe care le citește, înrădăcinate adânc în subconștientul ei, de asemenea, îți va asculta și ție poveștile.
 1. Te va înțelege. Va observa diferitele personaje care se ascund în tine: cel bun, cel rău, cel urât, cel puternic, cel slab, victima dar și ticălosul. Te va diesca, la fel cum face cu personajele din cărțile ei și va înțelege ce declanșează fiecare personaj. Cel mai important este că va ști cum să se comporte cu fiecare .
 1. Nu o deranjează să stea singură. O fată care citește petrece probabil mai mult timp singură, comparativ cu orice altă fată. Se simte foarte  bine singură cu un teanc de cărți. Nu va trebui să-ți faci probleme în legătură cu ea. Te iubește la fel de mult ca pe cărțile ei.
 1. Te va citi. Îți va citi tăcerea, limbajul corpului, modul în care vorbești despre ce te pasionează dar va observa și cum vorbești despre ce ți-e repugnă. Nu va trebui să te îngrijorezi că ești neînțeles. Șoricica de biblioteca va citi mereu printre rânduri.
 2. Va ști mereu ce trebuie să spună. Articulează bine cuvintele și știe mereu să le folosească inteligent ca să câștige o discuție contradictorie. Va ști ce trebuie să spună când ești fericit sau trist, va fi mereu o voce care te va inspira. După toate acestea, șoricica a trecut prin multe, a trăit mai multe vieți cu ajutorul cărților și nu va lăsa garda jos niciodată.
 1. Apreciază lucrurile mici. Va aprecia mărunțișurile pe care le faci pentru ea, lucruri pe care alții nu le vor remarca. Pentru ea fiecare detaliu este important și remarcă frumusețea în chestiuni subtile cărora altora le scapă din vedere.
 2. Este de încredere. O fată care citește este o gânditoare, asta înseamnă că poți vorbi cu ea despre problemele prin care treci, iar ea va fi capabilă să le înțeleagă și să te ajute. Va găsi modtalități neobișnuite prin care să le depășești, dar te va ajuta.
 1. Te va învăța lucruri noi. Mereu știe ceva inovator aflat din cărțile pe care le-a citit. Va folosi citate de la autorii ei preferați, îți va împărtăși lecții de viață aflate din cartea pe care tocmai a citit-o. Poate îți va deschide apetitul pentru lectură, iar acest lucru este neprețuit.
 1. sursa: http://favim.com/image/122730/Își va aminti tot ce îi povestești. De la filmul tău preferat din copilărie până la casa în care ai copilărit. Va ține minte ce-i spui și va face conexiuni între trecutul și viitorul tău pe baza poveștilor. Își va aminti, de asemenea, lucrurile care nu-ți plac și le va evita.
 1. Este capabilă să empatizeze. Merge pe intuiție și înțelege prin ce trec oamenii, chiar dacă ea n-a trecut. Se va pune în locul tău și va înțelege lucrurile din punctul tău de vedere.
 1. Este romantică. Va încerca să aducă poveștile și fanteziile pe care le-a citit la viață. Te va surprinde cu gesturi romantice mai mici sau mai mari, poate îți va scrie poezii sau scrisori de dragoste. Te introduce în lumea ei fantastică.
 1. Este ușor de mulțumit. O poți duce la o cafenea mică în oraș sau vă puteți plimba aiurea pe străzi. Se va simți minunat. Când vine vorba de cadouri, îi vei putea cumpăra mereu cărți și va fi foarte fericită.
 1. Te va provoca. Probabil că nu va fi întotdeauna de acord cu tine, dar te va face să vezi lucrurile și din perspectiva ei. O fată care citește este inteligentă și ghidușă.
 1. Vrea ca tu să fii miezul poveștii ei. Speră la un final fericit, o poveste care să inspire întreaga lume. Vrea ca tu să fii muza ei.

Sper că v-am convins de ce este capabilă o fată care citește. Găsiți articolul în limba engleză aici.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.