Politica de retur

Conform legislației în vigoare, returnarea produselor este aplicabilă doar persoane fizice.

Clientul are dreptul de a returna întreaga comandă sau o parte a acesteia în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii, fără obligația de a motiva returnarea produsele – caz în care clientul achită costul de transport al returului.

Dacă motivul returului constă în vicii ale produsului (produs neconform/defect) sau erori de procesare a comenzii, costurile de transport pentru retur vor fi suportate de către S.C. ELITE DIGITAL MARKETING SRL

Returul produselor se va realiza exclusiv printr-un serviciu de curierat, Poșta Română fiind exclusă ca metodă de retur.

Procesul de returnare al produselor:

  1. Completați formularul de retur de mai jos.
  2. Expediați prin curier  produsele ambalajul original și în aceeași stare cum le-ați primit, împreună cu factura fiscală.
  3. Returul produsului va avea loc în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

Restituirea valorii produselor returnate:
1. Dacă ați optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate.

2. După anularea unei tranzacții prin card, banca emitentă va debloca suma blocata în contul clientului în termen de 3-30 de zile, în funcție de politica acesteia.

3. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

4. În cazul în care doriți restituirea în contul bancar, veți specifica aceasta în formularul de retur.

Formular de retur: