Echipa Booknation.ro

Vă invităm să faceți cunoștință cu echipa Booknation.ro adică cei care stau în spatele site-ului și muncesc din greu pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută 🙂

Ramona Popa

Redactor / PR / Parteneriate / Colaborări

Mă numesc Ramona şi îmi place să citesc, considerându-l cel mai frumos mod de a mă relaxa. Iubesc să scriu recenzii mai ales la poveştile de dragoste şi cele poliţiste, exprimându-mi ideile atât pe site-ul Booknation.ro cât şi pe blogul meu. Cel mai mare vis este să ajung într-o zi să cunosc autorii pe care îi admir.

Booknation.ro pentru mine a venit ca o portiţă neaşteptată spre o echipă fantastică, ce îmi susţine iniţiativele şi mă impulsionează să vin cu idei frumoase şi creative. Pe lângă acest lucru, aici pot să vorbesc cu o comunitate numeroasă, cu care am aceleaşi pasiuni și care îmi poate înțelege dragostea pentru citit.


arianna-suducArianna Suduc

Redactor

Mă numesc Arianna și cred că o carte este oxigen, iar noi suntem un popor astmatic. Citesc orice îmi cade în mână și fiecare frază îmi rămâne tipărită în minte și-n suflet. O carte, orizontul unei alte puteri. Experiență fugitivă, deși imediată. Aspir la o carieră în avocatură, dar îmi doresc din suflet să nu renunț la pasiunea pentru scris și citit. Îmi doresc să devin o voce, nu doar un ecou. Iubesc toamna, marea, natura și iubesc cuvintele. Nu sunt sigură de foarte multe lucruri, dar ceva știu sigur: citesc, deci exist.

Diana Macovei

Redactor
Eu sunt Diana și pentru mine cărțile sunt Universuri paralele, locuri magice în care evadez de fiecare dată când realitatea este prea ”reală”. Deși prefer să mă pierd în universurile creionate în cărțile fantasy, pașii îmi alunecă deseori și în povești polițiste, horror, thriller și chiar romance, pentru echilibru. Vieți paralele, cărțile sunt și vor fi marea mea dragoste, marele meu hobby, colecția mea cea mai de preț.

Adelina Sănduleac

Redactor
Cine sunt? Un om între miliardele de pe Pământ. O femeie între milioane; copila; sora; fiica; soție; prietena. Iubesc ciocolata, mirosul de brad si scorțișoara, apusurile la malul marii. Născuta in Brăila. Îmi plac plimbările in parc, filmele, cărțile, muzica si o grămada de alte lucruri. Încerc zilnic sa fiu un om mai bun.

Cristian Cărpenaru

Redactor
Mă numesc Cristi și ador cărțile. Iubesc arta în general, îndeosebi literatura, istoria și filosofia. Îmi place poezia, curajul și onestitatea. Nu mă dau în lături de la provocări. Este o plăcere pentru mine să fiu util tuturor. Iubesc tradițiile neamului, dar asta nu înseamnă că nu accept modernismul și progresul. Nu-mi plac nihiliștii și profitorii. În rest sunt un om normal, căruia îi place să citească.

Istrate Emanuela

Redactor / Servicii de promovare autori
Eu sunt Ema și vreau ca tu să ai parte de cele mai recente noutăți din lumea cărților. Sunt pasionată de dezvoltare personală, dar în același timp ador romanele bune de dragoste. Pentru mine Booknation.ro este proiectul meu de suflet, este locul unde pot să mă exprim liberă și unde pot să fiu mai aproape de persoanele care iubesc la fel de mult ca și mine să citească. Eu sunt persoana căruia îi face plăcere să îți răspundă la orice întrebare și care așteaptă cu nerăbdare mesajele tale.

Daniela Gîb

RedactorBuna sunt Daniela, o mare pasionată de lectură. Iubesc să citesc !!! Pentru mine cititul e ca un drog, când am o perioada mai încărcată în care n-am timp să citesc, tânjesc să pun mâna pe o carte, mi-e gândul tot la citit. Fiindu-mi cunoscută pasiunea în cercul meu de prieteni mi se cereau adesea recomandări de cărți, așa că m-am gândit să scriu recenzii. Și iată-mă redactor la Booknation!!

Daniela Oțet

Redactor
Eu sunt Dana, fata pasionată de cărți și de tot ceea ce înseamnă lectură, respectiv noutăți literare. Visul meu întotdeauna s-a perindat în jurul cărților, iar pasiunea pentru citit m-a determinat, totodată, să doresc să îmi pun gândurile în file, pe care să le transmit mai departe cititorilor. Am pândit din umbră echipa Booknation și acum, chiar și după atâta timp, nu-mi vine să cred că fac parte din ea. Alături de voi, cititorii pasionati, imi doresc să cresc în materie de citit, dar și să împărtășesc cu voi păreri despre cărțile care m-au impactat într-un anume mod.

stepan-adrian-goodread.roAdrian Stepan

Fondator / Responsabil tehnic / Marketing

Numele meu este Adrian Stepan, sunt pasionat de dezvoltare personală iar pe Booknation.ro voi scrie recenzii de cărți din această nișă (pentru că doar asta lecturez). În afară de Booknation.ro, mai scriu pe stepanadrian.ro, blogul meu personal. De asemenea, eu vă voi răspunde la toate mesajele trimise folosind formularul de contact. Pentru orice problemă sau sugestie ați avea, vă rog să folosiți cu încredere formularul de contact.