Echipa Booknation.ro

Vă invităm să faceți cunoștință cu echipa Booknation.ro pentru a descoperi colegii care stau în spatele site-ului și muncesc din greu pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută 🙂

teamleader Redactori / Colaborări edituri

Ramona Popescu

Mă numesc Ramona şi îmi place să citesc, considerându-l cel mai frumos mod de a mă relaxa. Iubesc să scriu recenzii mai ales la poveştile de dragoste şi cele poliţiste, exprimându-mi ideile atât pe site-ul Booknation.ro cât şi pe blogul meu. Cel mai mare vis este să ajung într-o zi să cunosc autorii pe care îi admir.

Booknation.ro pentru mine a venit ca o portiţă neaşteptată spre o echipă fantastică, ce îmi susţine iniţiativele şi mă impulsionează să vin cu idei frumoase şi creative. Pe lângă acest lucru, aici pot să vorbesc cu o comunitate numeroasă, cu care am aceleaşi pasiuni și care îmi poate înțelege dragostea pentru citit.

Redactor

Angela Șerban

Sunt bookaholica ce se scaldă în cești de cafea și pahare de vin pentru a nu pierde ritmul și timpul, care e așa scurt și întotdeauna invers proporțional cu lista mea de must-read. Recomand cărțile bune cu inima deschisă și povestesc cu foc și nervi atunci când sunt dezamăgită. Sunt omul cărților pe față, îmi asum ce scriu și îmi argumentez părerile și recenziile. Îmi place să împărtășesc impresii, să vorbesc deschis și fără pretenții despre cărți bune și mai puțin bune.

Sunt Angela, sunt ploieşteancă get-beget, revoluționară şi naționalistă. Sunt cititoare de cursă lungă şi îmi place să împart cu alții bucuria lecturii atât aici pe Booknation cât și pe blogul meu personal. Pentru că viața fără cărți este pustiu, iar lectura este balsam pentru suflet și plăcerea mea vinovată. Vă aștept la dezbateri aprinse în contradictoriu pe marginea recenziilor mele și nu numai, pentru că polemica e parte din mine, cum e și lectura.

Redactor

Simona Mihalache

Sunt Simona si cartile sunt parte din viata mea de cand ma stiu. De-a lungul timpului am citit cam tot ceea ce mi-a picat in mana. In fiecare carte am descoperit lumi minunate pe care mi-a facut placare sa le explorez. Treptat am descoperit ca am o slabiciune pentru thrillere si mistere. Mi-am satisfacut pasiunea pentru carti atat citind cat si impartasind impresiile mele atat pe blog cat si in comunitatea Booknation.ro din care fac parte de peste doi ani. Pentru mine booknation a reprezentat ocazia de a descoperi piata literara romaneasca a ultimilor ani, de a o promova dar si posibilitatea de a fi parte dintr-un proiect literar deosebit si de a cunoaste oameni minunati care impartasesc pasiunea pentru carti.

Redactor / Colaborări pe Campanii de marketing

Istrate Emanuela

Eu sunt Ema și vreau ca tu să ai parte de cele mai recente noutăți din lumea cărților. Sunt pasionată de dezvoltare personală, dar în același timp ador romanele bune de dragoste. Pentru mine Booknation.ro este proiectul meu de suflet, este locul unde pot să mă exprim liberă și unde pot să fiu mai aproape de persoanele care iubesc la fel de mult ca și mine să citească. Eu sunt persoana căruia îi face plăcere să îți răspundă la orice întrebare și care așteaptă cu nerăbdare mesajele tale.

Redactor

Stella Popa

N-am avut de ales, efectiv n-am avut de ales. De mic copil am avut în fața mea doi adulți care citeau. Mama citea detective și classică rusă, tata citea romane istorice și de aventură. Prima mea „păpușă” a fost o carte și se numea „Muzicanții din Bremen”. Biblioteca părinților îmi părea atât de grandioasă, încât le-am zis într-o zi că a mea va fi și mai mare! Încă puțin și o să-i întrec.

Cine a spus că cei mici copiază deprinderile părinților a avut dreptate, eu sunt un exemplu al acestui gând frumos, asta recomand și părinților care au copii mici. Imaginația, vocabularul, bunele maniere, ambiția și eliminarea prejudecăților sunt cele mai importante aspecte ale unei lecturi timpurii.

Gustul bun se deprinde, acesta nu apare de la sine. Părinții mei au fost și sunt un exemplu, o să continui același drum pentru că fără lectură deja nu-mi pot imagina viața, este „oxigenul” conștientului și al subconștientului meu. Frumosul absolut fără de care nu-mi pot percepe existența.

Redactor

Ruxandra Dinu

Eu sunt Ruxandra Dinu și iubesc cărțile așa cum iubesc să fac și recenziile lor, întrucât îmi găsesc liniștea atunci când citesc și când scriu. De asemenea, desenez, pictez și iubesc arta de când mă știu iar de câțiva ani scriu și proză și poezie. Motto-ul meu este ,, Carpe diem” și iubesc ceea ce fac pentru că este ceea ce îi place sufletului meu iar atunci când pun dragoste în munca mea, totul iese minunat atât aici pe Booknation, cât și pe blogul meu, angelsfrombooks, unde găsiți totul despre pasiunile mele. Sper ca ceea ce fac să vă încânte și să ajungă și la sufletele voastre!

Redactor

Ștefan Oana Maria

Eu sunt Oana M. și îmi place să citesc. Îmi place la fel de mult și să scriu. Mai ales despre cărți și călătorii, locuri faine și filme.  Sunt open minded și jonglez și cu fotografia. Am și o parte întunecată și curioasă, prin urmare citesc thrillere psihologice. Dar îmi plac în egală măsură romanele clasice, cărțile inspirate din fapte reale și poveștile polițiste pline de suspans. 

Redactor

Corina Moisei – Dabija

Sunt cititor feroce și recenzor de carte de peste 4 ani.

Fondator / Customer service

Adrian Stepan

Sunt omul care se asigură că totul funcționează bine dpdv. tehnic, și nu numai, pe Booknation.

Dacă echipa noastră grozavă se ocupă de conținutul pe care îl consumați, sper eu, cu plăcere, eu mă ocup cu implementarea noilor idei și am în perspectivă mereu găsirea de oameni inovativi care doresc să producă o schimbare pe piața de carte din România.

Pentru orice propunere, problemă sau sugestie vă rog să folosiți cu încredere formularul de contact.

Vrei în echipa noastră?

Dacă iubești lectura, stăpânești bine gramatica și vrei să faci parte dintr-o echipă vie de iubitori de carte, te invităm să aplici pentru postul de redactor Booknation.ro. Dă click mai jos pentru mai multe detalii.