Echipa Booknation.ro

Vă invităm să faceți cunoștință cu echipa Booknation.ro pentru a descoperi colegii care stau în spatele site-ului și muncesc din greu pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută 🙂

teamleader echipă Redactori / Colaborări

Ramona Popescu

Mă numesc Ramona şi îmi place să citesc, considerându-l cel mai frumos mod de a mă relaxa. Iubesc să scriu recenzii mai ales la poveştile de dragoste şi cele poliţiste, exprimându-mi ideile atât pe site-ul Booknation.ro cât şi pe blogul meu. Cel mai mare vis este să ajung într-o zi să cunosc autorii pe care îi admir.

Booknation.ro pentru mine a venit ca o portiţă neaşteptată spre o echipă fantastică, ce îmi susţine iniţiativele şi mă impulsionează să vin cu idei frumoase şi creative. Pe lângă acest lucru, aici pot să vorbesc cu o comunitate numeroasă, cu care am aceleaşi pasiuni și care îmi poate înțelege dragostea pentru citit.

Redactor / Servicii de promovare autori

Istrate Emanuela

Eu sunt Ema și vreau ca tu să ai parte de cele mai recente noutăți din lumea cărților. Sunt pasionată de dezvoltare personală, dar în același timp ador romanele bune de dragoste. Pentru mine Booknation.ro este proiectul meu de suflet, este locul unde pot să mă exprim liberă și unde pot să fiu mai aproape de persoanele care iubesc la fel de mult ca și mine să citească. Eu sunt persoana căruia îi face plăcere să îți răspundă la orice întrebare și care așteaptă cu nerăbdare mesajele tale.

Redactor

Ioana Middlebrook

Sunt Ioana și consider că lectura face parte din mine, oferindu-mi atât momente comice sau emoționante, cât și ocazia să mă pun în pielea celor mai faimoși detectivi sau exploratori. De câțiva ani am descoperit că îmi place să și scriu despre cărțile citite, vrând să împărtășesc și cu alții impresii și păreri. Scriu cu mare drag pe Booknation, dar și pe blogul personal, din dorința de a cunoaște alți șoricei de bibliotecă. Gusturile mele în ceea ce privește cărțile sunt diverse, pornind de la cartea polițistă și thriller-ul nelipsit și continuând cu nonficțiunea, poezia, teatrul și minunatele cărți pentru copii.

Redactor

Ruxandra Dinu

Eu sunt Ruxandra Dinu și iubesc cărțile așa cum iubesc să fac și recenziile lor, întrucât îmi găsesc liniștea atunci când citesc și când scriu. De asemenea, desenez, pictez și iubesc arta de când mă știu iar de câțiva ani scriu și proză și poezie. Motto-ul meu este ,, Carpe diem” și iubesc ceea ce fac pentru că este ceea ce îi place sufletului meu iar atunci când pun dragoste în munca mea, totul iese minunat atât aici pe Booknation, cât și pe blogul meu, angelsfrombooks, unde găsiți totul despre pasiunile mele. Sper ca ceea ce fac să vă încânte și să ajungă și la sufletele voastre!

Redactor

Ștefan Oana Maria

Eu sunt Oana M. și îmi place să citesc. Îmi place la fel de mult și să scriu. Mai ales despre cărți și călătorii, locuri faine și filme.  Sunt open minded și jonglez și cu fotografia. Am și o parte întunecată și curioasă, prin urmare citesc thrillere psihologice. Dar îmi plac în egală măsură romanele clasice, cărțile inspirate din fapte reale și poveștile polițiste pline de suspans. 

Redactor

Corina Moisei – Dabija

Sunt cititor feroce și recenzor de carte de peste 4 ani.

Fondator / Responsabil tehnic / Marketing

Adrian Stepan

Sunt omul care se asigură că totul funcționează bine dpdv. tehnic, și nu numai, pe Booknation.

Dacă echipa noastră grozavă se ocupă de conținutul pe care îl consumați, sper eu, cu plăcere, eu mă ocup cu implementarea noilor idei și am în perspectivă mereu găsirea de oameni inovativi care doresc să producă o schimbare pe piața de carte din România.

Pentru orice propunere, problemă sau sugestie vă rog să folosiți cu încredere formularul de contact.

Vrei în echipa noastră?

Dacă iubești lectura, stăpânești bine gramatica și vrei să faci parte dintr-o echipă vie de iubitori de carte, te invităm să aplici pentru postul de redactor Booknation.ro. Dă click mai jos pentru mai multe detalii.