Echipa Booknation.ro

Vă invităm să faceți cunoștință cu echipa Booknation.ro pentru a descoperi colegii care stau în spatele site-ului și muncesc din greu pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută 🙂

teamleader echipă Redactori / Colaborări

Ramona Popa

Mă numesc Ramona şi îmi place să citesc, considerându-l cel mai frumos mod de a mă relaxa. Iubesc să scriu recenzii mai ales la poveştile de dragoste şi cele poliţiste, exprimându-mi ideile atât pe site-ul Booknation.ro cât şi pe blogul meu. Cel mai mare vis este să ajung într-o zi să cunosc autorii pe care îi admir.

Booknation.ro pentru mine a venit ca o portiţă neaşteptată spre o echipă fantastică, ce îmi susţine iniţiativele şi mă impulsionează să vin cu idei frumoase şi creative. Pe lângă acest lucru, aici pot să vorbesc cu o comunitate numeroasă, cu care am aceleaşi pasiuni și care îmi poate înțelege dragostea pentru citit.

Redactor / Servicii de promovare autori

Istrate Emanuela

Eu sunt Ema și vreau ca tu să ai parte de cele mai recente noutăți din lumea cărților. Sunt pasionată de dezvoltare personală, dar în același timp ador romanele bune de dragoste. Pentru mine Booknation.ro este proiectul meu de suflet, este locul unde pot să mă exprim liberă și unde pot să fiu mai aproape de persoanele care iubesc la fel de mult ca și mine să citească. Eu sunt persoana căruia îi face plăcere să îți răspundă la orice întrebare și care așteaptă cu nerăbdare mesajele tale.

Redactor

Cristina Alexandra

Mă descriu ca fiind o persoană empatică, veselă și optimistă, având ca principale pasiuni cititul, scrisul, muzica și pictura. Prefer genurile care îmbină ficțiunea cu romantic, YA, suspans, psihologic, dar sunt deschisă la nou, încercând de-a lungul timpului și genurile care m-au scos din zona de confort, horror, triller, SF, non-ficțiune. Îmi plac cărțile care au un mesaj, care sunt credibile și transmit emoții. Citesc pentru a învăța ceva nou, indiferent că mă axez pe tiparul personajelor, pe modul în care sunt gestionate situațiile sau pe rezultatul deciziilor luate. Deși ajung să fiu rareori impresionată de o carte anume, caut să punctez de fiecare dată părțile bune.

Redactor

Ștefan Oana Maria

Eu sunt Oana M. și îmi place să citesc. Îmi place la fel de mult și să scriu. Mai ales despre cărți și călătorii, locuri faine și filme.  Sunt open minded și jonglez și cu fotografia. Am și o parte întunecată și curioasă, prin urmare citesc thrillere psihologice. Dar îmi plac în egală măsură romanele clasice, cărțile inspirate din fapte reale și poveștile polițiste pline de suspans. 

Redactor

Corina Moisei – Dabija

Sunt cititor feroce și recenzor de carte de peste 4 ani.

Fondator / Responsabil tehnic / manager dezvoltare

Adrian Stepan

Numele meu este Adrian Stepan, sunt pasionat de dezvoltare personală iar pe Booknation.ro voi scrie recenzii de cărți din această nișă (pentru că doar asta lecturez). În afară de Booknation.ro, mai scriu pe stepanadrian.ro, blogul meu personal. De asemenea, eu vă voi răspunde la toate mesajele trimise folosind formularul de contact. Pentru orice problemă sau sugestie ați avea, vă rog să folosiți cu încredere formularul de contact.

Vrei în echipa noastră?

Dacă iubești lectura, stăpânești bine gramatica și vrei să faci parte dintr-o echipă vie de iubitori de carte, te invităm să aplici pentru postul de redactor Booknation.ro. Dă click mai jos pentru mai multe detalii.