UPDATE CAMPANIE – 1 IULIE 2021

Campania noastră a ajuns la final și ne bucurăm să vă anunțăm că s-au donat peste 550 de cărți!

Între timp, d.na învățătoare ne-a anunțat că au fost achiziționate și câteva biblioteci noi, care sunt în lucru și arată foarte bine – imaginea e mai jos. 

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat, donând, distribuind, vorbind mai departe. Nu în ultimul rând, felicitări învățătoarei acestor copii pentru faptul că a acționat, nu doar a conștientizat problema.

Ne bucurăm nespus că am putut face diferența pentru acești copii și dorim să continuăm și cu alte campanii 🙂

 

18 copii cu vârsta între 6 și 11 ani, din micuța localitatea Raiu, jud. Vaslui, doresc să citească și au nevoie de cărți.

Din păcate Biblioteca Școlară nu există așa că doamna lor învățătoare, Drilea Andreea, ne-a contactat pentru a-i ajuta pe micuți: ”În special am dori cărți de povești, cu ilustrații, cultură generală, istorie, geografie, chiar și cărți de colorat.”

Haideți să le dăm o mână de ajutor donând cărțile de care au nevoie.

Fă o listă cu toate cărțile pe care vrei să le donezi. Nu este nevoie să fie noi. Pot fi cărți pe care le-ai luat pentru micuțul tău și pe care le-a citit sau poate sunt cărți pe care le ai în biblioteca ta de când erai copil. Apoi completează formularul de mai jos și vei primi prin email adresa și datele doamnei învățătoare unde vei putea trimite cărțile. Poți trimite fie prin curierat, fie prin Poșta Română.

Timp rămas din campanie:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Completează Formularul de mai jos pentru a Dona Cărți


CĂRȚI AJUNSE CU SUCCES LA COPII

(galerie de fotografii ce se poate derula)