Când vine vorba de cărți de cooking, cu toții știm ce ne dorim: rețete rapide, ușor de făcut și rezultate absolut delicioase. Nu este întotdeauna ușor să respecți cantitățile exacte, în special atunci când nu dispui de toate ingredientele. Cu toate astea, cărțile vin să ne ajute la capitolul gătit, acestea fiind scrise pe înțelesul tuturor, astfel încât oricare dintre noi să se poată transforma într-un chef veritabil în propria bucătărie.

În continuare, îți vom prezenta 5 dintre cele mai îndrăgite cărți de cooking:

Recomandările Cartepedia în materie de cărți de cooking:

Bucătărie italiană. 100 de rețete ușor de preparat

Pentru aceia dintre voi care își doresc o călătorie în lumea preparatelor cu specific italian, această carte este ideală pentru testarea diverselor feluri de mâncare pe care deseori le admirăm doar în filme. Conține 100 de rețete ușoare, care nu necesită mult timp de preparare. Ai nevoie doar de voie bună și poftă de experimentat particularitățile gastronomiei italienești.

Economisește cu Jamie. Cumpără isteț, gătește inteligent, irosește mai puțin

Jamie Oliver este unul dintre cele mai importante nume atunci când vine vorba de gătit. Fie că ne gândim la rețete simple ori complexe, compuse din ingrediente accesibile oriunde sau exotice, acest bucătar le cunoaște pe toate. Cartea aceasta te învață nu doar să gătești, ci și cum să îți organizezi cumpărăturile astfel încât să poți economisi bani, în timp ce te bucuri de degustarea unor mâncăruri delicioase.

Bourdain. Kitchen Confidential. Aventuri din intimitatea restaurantelor

Această carte este un exemplar dedicat iubitorilor de gastronomie și poveștilor inedite. Autorul, Anthony Bourdain, reușește să își poarte cititorii în lumea din spatele ușilor bucătăriilor restaurantelor. Ce se întâmplă în bucătăria unui restaurant, care este atmosfera și la ce temperatură se încing spiritele? Toate detaliile le vei afla în carte, precum și informații despre parcursul profesional al faimosului bucătar, pornind de la prima stridie gătită în Franța, până la rolul de spălător de vase.

Omlete. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat

Omletele sunt ușor de preparat și reprezintă cea mai simplă alegere pentru o masă sățioasă. Cartea aceasta propune 24 de moduri inedite prin care poți transforma omleta într-un fel de mâncare demn de stele Michelin. Pe lângă caracterul practic, cartea aceasta este disponibilă și la un preț accesibil, fiind numai bună de adăugat la colecție.

Reţete din crudităţi

Preparatele pentru vegetarieni și vegani sunt din ce în ce mai populare. Tot mai mulți oameni optează pentru un stil de viață sănătos și o alimentație compusă din ingrediente naturale, care să nu fie de proveniență animală. Dacă și tu te numeri printre ei ori pur și simplu vrei să îți extinzi cunoștințele în materie de crudități, atunci ai nevoie de această carte în bucătărie.

În încheiere, dorim să ne spui sincer: ți-au făcut poftă de mâncare aceste cărți?

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!