Recenzie Lulu’s Cafe, de T.I.Lowe

de | iun. 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

T.I.Lowe este o autoare de bestselleruri din Sudul Carolinei. Lulu’s Cafe este  poveste de dragoste care demonstrează că timpul vindecă orice. Leah Gabriela, o tânără de 18 ani cu o copilărie nefericită, ajunge să lucreze într-un cazino din Las Vegas, unde îl cunoaşte pe viitorul ei soţ, Brent, un om de afaceri cu 15 ani mai mare decât ea, cu o situaţie financiară foarte bună.

Gabriela este captivă 10 ani într-un mariaj fundamentat- credea ea- pe dragoste adevărată. Brent o copleşeşte la început cu cadouri scumpe şi toată atenţia pe care i-o poate oferi. Însă acesta ascundea şi o altă latură: când bea peste măsură, devenea gelos, posesiv şi violent cu Gabriela. Contrar dorinţelor soţului său, Leah rămâne însărcinată, însă înţelegând că el nu o să se schimbe, plănuieşte să-l părăsească. Leah pleacă de acasă şi îşi lasă copilul în grija unei asistente.

Peste un an, la cafeneaua lui Lulu, cea mai bună prietenă a ei, Leah îl cunoaşte pe Crowley, un avocat chipeş care reuşeşte să-i câştige încrederea. Acesta o ajută să treacă peste neplăcerile trecutului său şi peste vina imensă pe care pe care o poartă constant cu sine de când și-a părăsit casa. Acolo s-a întâmplat ceva de care Gabriela nu este mândră și se înfioră de câte ori ăși aduce aminte întâmplarea nefericită. Ar fi avut oare de ales? Ar fi putut acționa altfel? Este vina ei? Va putea oare vreodată să meargă înainte când trecutul o pândește din umbră?

Alături de Crowley, Leah Gabriela are o nouă șansă. Își înfruntă secretele trecutului și alături de  el descoperă ce înseamnă cu adevărat iubirea.

Lulu`s Cafe este o poveste crudă despre naivitatea tinereții, repercursiunile alegerilor noastre și puterea de a merge înainte indiferent de provocările vieții fiecăruia. Toate acestea îmbinate cu puterea vindecătoare a dragostei. Dovada că orice cicatrice se va vindeca în final, indiferent de adâncimea și dimensiunea ei.

Titlu: LULUS CAFE
Autor: T.I.Lowe
An apariție : 2019
Editura: TYNDALE HOUSE PUBLISHERS
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 480

Alte recenzii de la T.I.Lowe:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Libraria din Teheran” de Marjan Kamali
Recenzie ”Libraria din Teheran” de Marjan Kamali

Librăria din Teheran de Marjan Kamali - ficțiunea istorică cu savoare orientală, despre o dragoste adolescentină care se desfășoară în fundalul evenimentelor tumultoase ale Iranului anilor `50, cu evenimente care alternează planul trecut cu prezentul. Opinia mea...

Recenzie „Twisted Lies” de Ana Huang
Recenzie „Twisted Lies” de Ana Huang

Vă prezint cartea mea preferată din seria "Twisted", o serie care m-a încercat și m-a trecut prin multe stări, pentru că nu am simțit-o ca fiind una unitară ci cu 4 povești total diferite, uneori chiar scrisă de autoare diferite. Dar nu contează, am rămas cu o...

0 0 votes
Article Rating
Ana Mihai a fost redactor Booknation.ro și a scris 27 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments