A început Kilipirim – cel mai important târg de carte cu discount din România

image-2015-03-18-19675343-41-kiliprim-2015

Ediţia de primăvară a târgului de carte Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount din România, se desfăşoară în perioada 25 – 29 martie 2015. Evenimentul este organizat la Galeriile Dalles din Bucureşti.  Târgul începe la ora 10 şi se termină la ora 20. Intrarea este liberă.

Prin intermediul Kilipirim, iubitorii de carte au ocazia să achiziţioneze cărţi beneficiind de discounturi considerabile, de până la 90%.

Printre editurile prezente la eveniment se numără Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Aramis, Minerva, Vivaldi, Prut, Philobia şi Herald, potrivit Mediafax.

“Kilipirimul de primăvară va fi, şi anul acesta, mai mult decât darnic cu publicul său: cele mai importante edituri şi-au anunţat participarea, cu o ofertă de peste 10.000 de titluri. La fel ca în anii trecuţi, la spaţiul de evenimente, publicul va putea să se întâlnească cu câţiva dintre cei mai populari autori ai momentului sau va putea să participe la dezbateri pe teme culturale. Sâmbătă, un atelier de poveşti şi ilustraţie îi aşteaptă la Kilipirim, deopotrivă pe copii şi părinţi. La etaj, ca întotdeauna, va avea loc Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare «A Noua Dimensiune», cu ofertele şi evenimentele sale tematice. Profitaţi de primele zile cu soare şi iesiţi la o plimbare prin târgul nostru, cea mai puţin costisitoare promenadă!”, a spus Louisa Udrescu, organizator al târgului.

Anul acesta, Kilipirim, unul dintre cele mai apreciate proiecte dedicate cărţii, a ajuns la ediţia cu numărul X. Din anul 2005 şi până acum, peste 350.000 de vizitatori au trecut pragul târgului de carte.

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.