Autoarea Sylvie Danielle Matias – povestea ei în câteva minute

Pe Sylvie Danielle Matias am cunoscut-o acum câteva luni, și am descoperit cu adevărat o autoare puternică cu o esență unică.

Sylvie s-a născut în București, dar acest loc nu reprezintă pentru ea doza de inspirație, ea se inspiră din călătoriile pe care le face în întreaga lume. Îi place ca din fiecare loc să culeagă o piese pe care apoi să o adauge la puzzle-ul poveștilor pe care le scrie.

Nu s-a văzut niciodată scriitoare, dar destinul a făcut ca ea să înceapă acest drum.

Simte că în mintea și sufletul ei se naște o lume plină de culoare care merită să fie împărtășită de fiecare dată când pășește într-un nou loc, într-o nouă aventură.

Din fiecare aventură se naște o poveste cu un nou început, un nou sfârșit și un nou personaj.

În prezent Sylvie Danielle Matias are trei cărți publicate, pe toate le puteți descoperi pe site-ul ei personal.

Nici  Sylvie nu a putut să scape de întrebarea pe care o pun întotdeauna autorilor: „Ce înseamnă cititori pentru tine?”

Ea mi-a răspuns cu drag: „Cititorii mei m-au ajutat să înțeleg de ce a fost important ca eu să mă public și să-mi fac poveștile cunoscute sau măcar accesibile celorlalți. Cu toții avem lecții de învățat și vieți de trăit, iar din cărți poți învăța multe și trăi tot atâtea vieți. Asta pentru cei care nu se mulțumesc doar cu aceasta pe care o au”

Aceasta a fost Sylvie Danielle Matias în câteva cuvinte.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Article Tags

Iubim comentariile tale :)