Editura Rao răsfaţă iubitorii de lecturi thriller. Cartea eveniment a anului 2015, Biblia Pierdută, scrisă de Igor Bergler, este prezentă în librării, încă de la începutul lunii octombrie.

Igor la BookfestCel mai recent bestseller Rao, Biblia Pierdută, va fi disponibil şi la prima ediţie a Salonului de Carte, Bookfest Braşov. Fanii se vor putea întâlni cu autorul Igor Bergler în 18 octombrie, începând cu ora 16, când este programată o sesiune de autografe la Hotelul Aro Palace din Braşov, în ultima zi a târgului de carte, anunţă organizatorii evenimentului.

Biblia Pierdută îl are ca personaj principal pe Charles Bake, profesorul care caută să descopere motivele reale pentru care Vlad Ţepeş devine Dracula.

„«Arta suspansului lui Dan Brown întâlnește cultura enciclopedică și umorul lui Umberto Eco», afirmă Calvin Moore de la Harvard University, în timp ce Catherine Melissa Park de la Columbia University consideră că lucrarea reprezintă «un puzzle de o inteligență diabolic», susținând că Biblia pierdută este «cea mai bună carte despre conspirații din ultimii ani»”, notează şi Agerpres.

Igor Bergler în palmares 11 filme de ficţiune (şapte scurtmetraje, două mediumetraje şi două lungmetraje), în calitate de regizor şi scenarist. În perioada 1991-1995, autorul a studiat regie – film la Universitatea Ecologică Bucureşti, iar, între 1993 – 1997, „Comunicaţii audiovizuale”, la Academia de Teatru şi Film Bucureşti. „A fost, de asemenea, redactor şi realizator de emisiuni. (…) Din mai 2004, acesta este director general la Zet Communication & Media / Viralrabbit / Zetworking”, scrie Mediafax.

Igor

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!