Bibliotecă mobilă în taxiurile MERIDIAN

BibliotecaMobila

Editura Litera şi compania de taximetrie MERIDIAN au pus bazele unui proiect menit să încurajeze lectura şi să transforme orice moment și loc într-o ocazie pentru a citi. Proiectul, care a debutat în 3 septembrie, se numeşte Biblioteca Mobilă MERIDIAN Taxi şi se adresează călătorilor urbani din Bucureşti.

Prea multă fericire de Alice Munro, Doamna cu cățelul de A.P. Cehov, Babbit de Sinclair Lewis, America de Frantz Kafka și Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov sunt o parte dintre titlurile ce vor face călătoria cu mașinile de taxi și mai plăcută. Cărțile vor fi disponibile în zeci de mașini de taxi MERIDIAN și vor fi înlocuite lunar cu alte titluri noi”, notează Litera într-un comunicat de presă.

Lucian Marin, director executiv MERIDIAN TAXI, a precizat în acelaşi comunicat de presă că se află deja la a treia campanie realizată în colaborare cu Litera, „dorind de fiecare dată să încurajăm lectura și să le oferim clienților noștri un dar prețios: momente de relaxare în compania celor mai apreciate cărți din literatura universală. Biblioteca mobilă este un concept inovativ, prin care călătorii au ocazia de a citi câteva pagini până la destinație. Sperăm ca inițiativa noastră să fie bine primită de clienții MERIDIAN TAXI.”

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 iubitori de carte s-au alăturat Tribului Booknation.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)