“BookBun – Blind date with a book”

Image may contain: text

Nu știu dacă voi ați mai întâlnit așa ceva în România, însă pentru mine este o premieră absolută. BookBun este un serviciu foarte frumos și interesant, care pe baza unor indicii, îți trimite spre lectură o carte YA în engleză, fără ca tu să îi știi numele. Practic, îți alegi cartea după niște indicii, nicidecum după nume sau autor, lucru care conferă o notă de mister. Eu am încercat acest serviciu și am fost extrem de bucuroasă de ceea ce am primit. Haide să vă arăt și vouă:)

Am avut de ales din 3 seturi de indicii și m-am dus spre cele care consider că mă scoteau puțin din zona de comfort. Dar la urma urmei, am făcut alegerea bună și am primit spre lecturare “To Kill a Kingdom” de Alexandra Christo, cu o intrigă super interesantă, dusă mult spre fantasy. O să vă fac o mică traducere a descrierii că să vedeți și voi despre ce este vorba în carte: Prințesa Lira este o sirenă cu descendență regală, al cărui scop în viață este vânătoarea de prinți. Are o colecție impresionantă de 17 inimi, dar își dorește din ce în ce mai multe. Atunci când Lira omoară pe cineva din neamul ei, Marea o pedepsește, o transformă în om și îi dă misiunea ca până în iarnă să îi aducă inima prințului Elian, sau va rămâne om pentru totdeauna. Cartea este super interesantă și îți atrage atenția prin elementele fantasy, dar și prin legăturile dintre personaje. Nimic nu este ceea ce pare și tocmai acest mister te atrage super mult. Este prima carte de acest gen pe care o citesc și pot spune că mi s-a potrivit foarte bine.

Nu vreau să vorbim despre carte foarte mult și despre întreg pachetul pe care BookBun îl oferă. Cutia este foarte frumoasă și decorată cu stickere cu logo-ul lor și cu adresele site-urilor de socializare unde își prezintă conceptul. În cutie, pe lângă elementele ce scârțâie pe care le super iubesc, găsim cartea, un semn de carte magnetic și un plic cu un mesaj personalizat. Am fost foarte impresionată de plic și de conținut, pentru că se vede cât de mult se implică în realizarea lor și cum fiecare detaliu contează enorm pentru ei. Semnul de carte și mesajul stau foarte frumos în biblioteca mea, pe post de decor. <3

Dacă am reușit să vă conving, fuguța pe pagina de Facebook a celor de la BookBun pentru a afla mai multe detalii. Pachetul costă 65 de lei și include costurile de transport, livrarea făcându-se prin poștă. Dar stați liniștiți, ajunge foarte repede la voi, în stare intactă. Enjoy!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.