Campania „Cartea în aşteptare” a strâns 348 de cărţi

Editura ALL a strâns 348 de cărţi prin intermediul campaniei Cartea în aşteptare, organizat în cadrul Salonului Internaţional de Carte, Bookfest 2015. Acestea vor ajunge la elevii şi studenţii care îşi doresc să citească.

11280126_906082119444384_458663203_nCartea în aşteptare este campania socială şi culturală organizată de Editura ALL în perioada 20 – 24 mai, în cadrul celui mai important târg de carte din România. Cititorii darnici au avut ocazia să ofere volume elevilor şi studenţilor. „Cei care au vizitat standul ALL la târg și au dorit să susțină campania, au putut cumpăra, la jumătate de preț, o carte  pe care au lăsat-o într-un loc special amenajat pentru a fi dăruită apoi unui elev sau student care nu și-o poate permite.”, notează editura într-un comunicat de presă.

Rock FM, bookblog.ro, Revista LZR și Universitatea din București au sprijinit acest proiect. Mai mult, persoane publice, bloggeri, jurnaliști, critici literari, cititori de profesie au fost alături de campania iniţiată de Grupul editorial ALL.

„Salut cu entuziasm inițiativa  «Cartea  în  așteptare» a  celor  de  la  ALL.  Mi  se  pare  că împacă  două  chestiuni, care, în  anumite  dozaje, mă  rod  oarecum. Pentru  că  este  o ispravă de suflet, dar pentru care trebuie să plătești. Asta cu  datul de bani când vrei să ajuți este una din chestiuni (poate că o să detaliez odată faza cu ajutatul pe mocangeală, pardon  my  French).  Chestiunea  2: ajuți  fără  să  știi  pe  cine  ajuți  și  fără  să  aștepți mulțumiri sau ceva (poate o să detaliez odată faza asta oribilă cu „te-am ajutat, trebe să îmi rămâi dator toată viața”!). Vă recomand cu mare drag să faceți și voi acest exercițiu. De fapt nu e un exercițiu. Este un dar. Pe care îl puteți face unor studenți sau unor elevi. Care vor să citească. Și care, din diverse motive financiare, sunt limitați în această sete de lectură – da, știu, o expresie șablon, dar lăsați-o așa, acum…”, a precizat Cristian China Birta, pe blogul său cristianchinabirta.ro

Detalii suplimentare despre campanie pot fi găsite pe allcafe.ro, pe pagina de Facebook editura.all sau în albumele de poze cu susținătorii și beneficiarii campaniei.

donatie goodread

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.