Cântece şi jocuri pentru copii de la Editura Litera

Editura Litera pregăteşte o surpriză pentru copii şi părinţi! Atenţiune, accelerăm!, CD-ul de cântece și jocuri pentru copii interpretat de Gașca Zurli, va fi disponibil de marţi, 19 mai, la toate chioşcurile de ziare la preţul de 14,99 de lei. Partener al proiectului este ziarul Libertatea.

„CD-ul cuprinde 20 de cântece pentru copii. Fiecare joc este prezentat de personajele din Gașcă, în studio, în fața microfonului. Fetița Zurli aduce zâmbete pe chipurile tuturor. Băieții din gașcă sunt curajoși și puși pe glume. Zâna Bună îi învață pe copii să-și pună dorințe, iar Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare de pe lume, încearcă să încurce lucrurile, dar Mirela–Tanti Prezentatoarea o aduce pe drumul cel bun.”, notează comunicatul de presă.

Gașca Zurli, „trupa-fenomen național care a transformat educația formală într-un spectacol al imaginației”, reinventează jocurile copilăriei în CD- ul Atențiune, accelerăm!.

Despre Gaşca Zurli, editura Litera spune: „Conceptul s-a născut din nevoia creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei sale lumea din jur într-un context pozitiv și educativ, care să-i dezvolte imaginația și încrederea în sine.”

Zurli_Acceleram-700x1000px-1

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.