Cadrele didactice din România au acum un motiv în plus să zâmbească: Libris.ro, una dintre cele mai populare librării online, a anunțat că acceptă Cardul de Primă Didactică. Această veste vine ca un suflu nou în lumea educațională, oferind profesorilor posibilitatea de a-și îmbogăți bibliotecile personale și resursele didactice cu ușurință și comoditate.

👉 Cumpără cărți folosind cardul de Primă Didactică

Ce Este Cardul de Primă Didactică?

Cardul de Primă Didactică este un instrument de sprijin financiar acordat de Guvernul României personalului didactic, destinat achiziționării de materiale educaționale și de dezvoltare profesională. Cu o valoare de 1.500 lei pe an școlar, cardul poate fi folosit pentru cumpărarea de cărți de specialitate, cursuri de pregătire profesională și echipamente IT necesare în procesul educațional.

Cum Funcționează Cardul de Primă Didactică?

Utilizarea cardului este simplă și intuitivă. Profesorii primesc cardul cu o sumă preîncărcată și pot efectua achiziții la unitățile afiliate, inclusiv la comercianți online precum Libris.ro. Cardul se activează la prima utilizare și poate fi folosit până la data de expirare indicată, asigurându-se că fondurile sunt cheltuite în interesul educației.

Acest lucru înseamnă că profesorii pot alege dintr-o gamă variată de titluri, de la literatură de specialitate și până la resurse didactice inovative, toate accesibile prin intermediul cardului.

Avantajele Cumpărăturilor cu Cardul de Primă Didactică

  1. Diversitate: Selecție vastă de cărți, acoperind o multitudine de domenii și interese.
  2. Comoditate: Cumpărăturile se pot face online, fără a fi nevoie de deplasări, direct din confortul casei.
  3. Oferte Speciale: Profesorii pot beneficia de oferte și reduceri speciale pentru achizițiile făcute cu cardul de primă didactică – la data scrierii acestui articol există o reducere de 15% – vedeți aici.

Alegeți astăzi cărțile care vă vor inspira și vă vor ajuta să inspirați, folosind cardul de primă didactică pe Libris.ro.

👉 Cumpără cărți folosind cardul de Primă Didactică