rsz_afis_cartea_in_asteptare_all

 

Salonul Internațional de Carte Bookfest se apropie cu pași repezi. Nu mai e mult până pe 20 mai când se va da startul celei de-a X-a ediții! Cu această ocazie, Editura ALL și partenerii săi (Rock FM, bookblog.ro, Revista LZR și Universitatea București) lansează campania socială Cartea în așteptare.

Acest proiect a fost creat cu scopul de a promova și încuraja lectura în rândul tinerilor. Nu toată lumea își permite să cumpere cărți. De aceea, Grupul editorial ALL le oferă cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi și studenți să descopere bucuria lecturii. Cum puteți face asta? Sunt doar 3 pași incredibil de simpli:

  1. Alegeți o carte din standull ALL @Bookfest (pavilionul C1)
  2. Plătiți jumătate din preţul de stand la casă

  3. Lăsați-o în raftul Cartea în așteptare special amenajat în standul ALL.

Elevii și studenții se vor bucura de cărțile din acest raft! La finalul târgului, cărțile rămase în raft vor fi donate bibliotecii Colegiului Național Gheorghe Lazăr” din București.

Acestui demers frumos s-au alăturat  diverse persoane publice, bloggeri, jurnaliști, critici literari. ps-te-iubesc_1_produs

Evident, nici GoodRead.ro nu putea sta departe! Noi am ales o carte specială care sperăm să ajungă în mâinile unui pasionat de lectură: P.S. Te iubesc de Cecila Ahern! De ce tocmai această carte? Am vrut să fie un fel de mesaj pentru cel care o va primi!

Vă invităm să luați și voi parte la acest demers frumos de promovare a lecturii! Mai multe detalii găsiți pe allcafe.ro sau pagina de Facebook editura.all .

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!