Cartea de la ora 7

scienta

Într-o lume a superficialului, cartea rămâne o ancoră în normalitate sau, dimpotrivă, un refugiu. Contrar părerilor, încă mai e nevoie de cărți! Din acest motiv, cei de la Librăria Scienta din Arad organizează în fiecare seară de marți (sau miercuri uneori) evenimentul Cartea de la ora 7.

Fiindcă iubim proiectele de această natură am rugat-o pe Mihaela Livia Popa o apropiată de-a noastră și o participantă activă la acest eveniment să ne dea mai multe detalii și iată ce ne-a povestit:

Acest eveniment frumos, cultural, educativ a apărut din dorinţa cititorilor şi clienţilor unei librării care este un “far” al vieţii culturale a Aradului: Librăria Scienta. Aşa cum îi spune numele , ea, este mai mult de o simplă librărie, este “cunoaşterea” sufletului cititorului dornic de a-şi satisface “papilele” mentale pe gustul său literar. Librăria este un spaţiu în care cartea se întâlneşte cu arta şi cunoaşterea.

Cartea de la ora 7 a întregit şi a validat acest punct de întâlnire. Este un eveniment deschis tuturor celor care iubesc cartea, care vor să îi “molipsească” şi pe alţii cu acest “microb”. Oricine este binevenit şi este chiar încurajat la un dialog deschis cu alţi cititori.

Cartea de la ora 7 este scena pe care se produc artiştii scrisului:poeţi, romancieri, nuvelişti şi nu numai.

Dacă ajungeţi în Arad , o vizită făcută librărie şi o seară de Carte de la ora 7 sunt un reper obligatoriu al călătorie Dvs.

Vă aşteptăm cu drag!

Sună interesant, nu? Clar trebuie trecut pe listă!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.