Rezumat Negru profund, noian de negru - Florin Logresteanu

Un roman închegat în jurul unei dramatice existente umane. Aflată într-o închisoare italiană, pentru o crimă ipotetică, o tânără de etnie roma, Mianda, își rememorează trecutul dintr-o dublă perspectivă: realistă, parcurgând evenimente din copilărie, adolescență și tinerețe, și mitică, reconstituind mituri, eresuri, care prefigurează un destin tragic.
Citește tot rezumatul cărții Negru profund, noian de negru... Un trecut fără istorie și un viitor incert sunt coordonatele vieții eroinei, personaj exponențial pentru exotica etnie a romilor. Originară din Câmpia Olteniei – comunitatea de romi trăiește, simbolic, între un mare oraș și un sat minuscul – și orfană, Mianda ajunge într-un centru de școlarizare de lângă București, unde nu rămâne, tentată fiind de mirajul Capitalei, atât de diferită de mediul în care crescuse. Finalul deschis al romanului lăsă să se întrevadă o rază de speranță, la rejudecarea procesului, tânăra sperând că își va dovedi nevinovăția. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Negru profund, noian de negru?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Negru profund, noian de negru și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ